Aleksandra Todorović napisala najljepše pismo Djeda Mrazu

Dec 28, 2017 @ 14:11 | autor Nataša Miletić
Aleksandra Todorović napisala najljepše pismo Djeda Mrazu
Društvo
0

Na adresu Radne jedinice Foča Pošta Srpske koja obuhvata šest opština Višegrad, Rudo, Čajniče, Novo Goražde, Rogaticu i Foču, stiglo je 523 pisma za Djeda Mraza. Pisma su sadržavala razne želje najmlađih, a po izboru komisije najljepše pismo napisala je učenica petog razreda Osnovne škole Veselina Masleša Aleksandra Todorović.

Aleksandra je nakon čitanja pisma, pred svojim drugarima, rekla da je srećna što se Djeda Mrazu svidjelo njeno pismo i što je dobila nagradu od njega: „Srećna sam što se moje pismo najviše svidjelo Djeda Mrazu. Ja sam mu napisala moju tajnu želju i pisaću mu i dalje“.

Drugu nagradu osvojila je Jelisaveta Zečević iz Osnovne škole „Vuk Karadžić“ iz Višegrada, kojoj je Djed Mraz poklonio disko rolere, dok je treća nagrada, blutut zvučnici otišla u ruke Željane Pljevaljčić iz OŠ „Vuk Stefanović Karadžić“ iz Novog Goražda.

Cilj akcije „Pišem pismo Djeda Mrazu“ je da se najmlađi podstaknu na pisanje pisama  i razglednica, te da se svi podsjete kako su se nekada čestitali praznici, ističe direktor Radne jedinice Pošta Srpske Foča Svetislav Kovačević: „Ova akcija se održava u čitavoj Republici Srpskoj, a mi smo u našoj Radnoj jedinici podjelili tri glavne nagrade i još 50 paketića za djecu koja su, po izboru komisije, napisala najljepša pisma Djeda Mrazu“, rekao je Kovačević.

Ove godine za Djeda Mraza i Poštanske Radne jedinice Foča najviše pisama je stiglo iz Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Rogatice, i to 264 pisma.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara