Amerikanka na Tjentištu ostvarila želju i upoznala omiljeni bend

Jul 9, 2018 @ 13:37 | autor Igor Janković
Amerikanka na Tjentištu ostvarila želju i upoznala omiljeni bend
Društvo
0

Da muzika ima nevjerovatnu moć spajanja pokazuje još nevjerovatnija priča o Amerikanki Mirjam koja je iz San Franciska došla na Tjentište da bi prvi put uživo čula svoj omiljeni bend „Sars“ iz Beograda.

Mada ne zna ni riječ srpskog jezika, Mirjam je jednostavno opčinjena muzikom ovog benda.

„Na internetu sam slučajno naišla na jednu pjesmu „Sarsa“ i ovaj bend me je na prvo slušanje osvojio. Rekla sam sebi da ih moram i uživo čuti, saznala sam da nastupaju na OK festu i, zašto da ne, našla sam avionski prevoz i sa prijateljima došla na ovo preliljepo mjesto“, priča Amerikanka.

Mirjam je na Tjentište povela prijatelje iz Los Anđelesa, Kanade i sa Barbadosa.

Uoči nastupa „Sarsa“, organizatori OK festa su im omogućili da se upoznaju sa članovima ovog benda.

„Presrećna sam, upoznala sam svoj omiljeni bend. Na ovom sjajnom festivalu tri dana sam uživala u zadivljujućoj prirodi i u druženju sa veselim ljudima, tako da mogu da kažem da dolazim i naredne godine“, rekla je Mirjam.

Frontmen „Sarsa“ Žarko Kovačević, kojem je Mirjam poklonila zastavu Barbadosa, bio je u nevjerici nakon neočekivanog susreta sa fanovima iz SAD-a, Kanade i Barbadosa.

SARS

„Da ekipa koja se skupila iz raznih mesta Amerike i Kanade dođe na Tjentište da bi slušala Sars, zaista zvuči neverovatno. Objasnili su mi kako su došli na ideju, mislio sam da možda znaju nekog sa ovih prostora ko ih je upoznao sa našom muzikom, ali ne, slučajno su nas otkrili. Za ovo što su uradili zaslužuju veliko poštovanje “, rekao je Kovačević.

On je najavio da ovaj bend priprema turneju u SAD i Kanadi, tako da će Mirjam i njeno društvo uskoro imati priliku da ih ponovo vide uživo.

 

 

Podijeli vijest:

Komentari

komentara