18 C
Foca
Naslovna Društvo Deda Mraz obradovao mališane u Klincogradu

Deda Mraz obradovao mališane u Klincogradu

U susret praznicima,  Dječija igraonica Klincograd organizovala je Novogodišnji maskenbal. Prostorije igraonice bile su mjesto gdje su se sastali mnogi likovi iz bajki i basni, vile, lovci, vještice, pčelice, spajdermeni i mnogi drugi.

Nakon maskembala, jer su djeca bila dobra ove godine i slušala svoje roditelje, stigao je i Deda Mraz, najveća dječija radost. Sa velikom bjelom vrećom on je donio poklone za sve mališane.

klincograd-6-web

Obećali su Deda Mrazu da će i naredne godine biti dobra djeca, slušati svoje roditelje, igrati se sa loptom i učiti nove pjesmice, kako bi i naredne godine dobili paketiće: „Slušao sam mamu i tatu i Deda Mraz mi je dao poklon“, rekao nam je David. Katarina Kulić kaže da nije recitovala pjesmicu Deda Mrazu ali da je ipak dobila paketić: „Nisam recitovala pjesmicu, ali mislim da sam zaslužila paketić i dobila ga“. Nikola se maskirao u lovca: „Imao sam lovačko odjelo, kačket, dvogled i pušku, masku mi je pravila mama“, rekao je Nikola.

klincograd-2-web

Dječija igraonica Klincograd odlučila je da u susret Novoj godini jedno veče bude drugačija. Roditelji i vaspitači zadovoljni su dječijim maskama i njihovom maštovitošću u izboru maski, kaže Zvjezdana Kulić, vaspitač u Klincogradu: „Roditelji su, kao i uvijek sarađivali sa nama, osmislili smo zajedno sa djecom mnoge maske i bilo je puno zabave. Ove godine akcenat smo stavili na pismo Deda Mraza, gdje ih je on opomenuo da neće dobiti paketiće ako puno vremena provode pored računara igrajući igrice. Deda Mraz je uticao na djecu i oni su obećali da će više vremena provoditi na svježem vazduhu, igrajući se sa loptom i drugih dječijih igara“, rekla je Kulićeva.

klincograd-3-web

Novogodišnja podjela paketića u Klincogradu je tradicionalna manifestacija koja se održava svake godine u susret praznicima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Poslednje vijesti

„Neka svjetlost pobijedi tamu“ – literarna kreativnost slijepih i slabovidnih lica

Uz snažnu poruku „Neka svjetlost pobijedi tamu“ održano je književno veče u organizaciji Saveza slijepih i slabovidnih lica Republike Srpske i Međuopštinske...

Igrajući basket prikupili 787 maraka za Helenu i Nemanju

Na humanitarnom turniru u basketu koji je održan na novoizgrađenom terenu pored Studentskog doma u Foči prikupljeno je 787 maraka za liječenje...

„Delije Foča“ sutra organizuju Humanitarno veče za Helenu i Nemanju

Navijačka grupa „Delije Foča“ organizovaće sutra, u Konobi „Zlatnja Dunja“, Humanitarno veče s ciljem prikupljanja novca za liječenje Helene Gavran i Nemanje Starovića.

Redovan pregled najbolja prevencija od raka dojke

Oktobar je mjesec tokom kojeg se promoviše borba protiv karcinoma dojke, koji se smatra vodećim uzrokom obolijevanja i umiranja od malignih bolesti u ženskoj...

Sin nožem ubio oca

Muškarac čiji su inicijali P.V. (48) uhapšen je zbog sumnje da je nožem usmrtio oca P.M. (78) u kući...