DNS: Zadovoljni rezultatom, očekujemo mandat u Narodnoj skupštini RS

Oct 8, 2018 @ 10:27 | autor Radmila Đević
DNS: Zadovoljni rezultatom, očekujemo mandat u Narodnoj skupštini RS
Izbori
0

Predsjednik OO DNS-a Foča Spomenko Stojanović zadovoljan je rezultatima koje je ova politička partija ostvarila u Foči i na području cijele Izborne jedinice devet na osnovu kojih očekuju mandat u Narodnoj skupštini RS.

Stojanović se zahvalio biračima koji su ukazali povjerenje DNS-u i njemu kao nosiocu liste za NSRS za Izbornu jedinicu devet.

-Iako je bila manja izlaznost nego na prošlim opštim izborima, mi smo napravili dobre rezultate i osvojili veći broj glasova. Za Foču još nemamo rezultate zvanične, više od 1 600 glasova imamo za Narodnu skupštinu, toliko otprilike i za Parlament BiH. Zadovoljni smo i očekujemo da ćemo napokon imati narodnog poslanika iz Izborne jedinice devet-rekao je Stojanović.

Stojanović je naglasio da je veoma važno što su Opšti izbori protekli mirno i u demokratskoj atmosferi, bez tenzija i problema.

Podsjetio je da je DNS u Foči vodio fer kampanju, nije se služio nikakvim nečasnim radnjama, kupovinom glasača, predizbornim zapošljavanjem i davanjem lažnih obećanja, što su građani prepoznali, kako je rekao, kao politički korektno i ukazali im povjerenje.

-Pred nama je da to povjerenje i opravdamo-poručio je Stojanović.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara