Igraonica „Zvjezdica“: Kreativnim sadržajima obradovali najmlađe sugrađane

Dec 29, 2017 @ 18:30 | autor Radmila Đević
Igraonica „Zvjezdica“:  Kreativnim sadržajima obradovali najmlađe sugrađane
Društvo
0

Druženje i fotografisanje sa Djeda Mrazom, podjela novogodišnjih paketića, , animatori i brojna kreativna osvježenja-aktivnosti su kojima je igraonica „Zvjezdica“ uljepšala praznične dane brojnim mališanima i roditeljima.

Stotinu dvadeset mališana imalo je priliku da u bajkovitom ambijentu igraonice dobije svoj novogodišnji paketić i druži se sa Djeda Mrazom.

-Brojni roditelji, bake, deke, prijavili su se kako bi u našoj specijalno dekorisanoj igraonici njihovi mališani dobili novogodišnje paketiće. Uveli smo i novogodišnje fotografisanje , druženje sa Djeda Mrazom i animatorima kroz zanimljiv program-navela je Zvjezdana Kulić, rukovodilac igraonice „Zvjezdica“.

IMG-65034f79e9f8729e005c031d5284bc3c-V

Jedna od novina koje su ponudili sugrađanima je i dolazak Djeda Mraza na kućnu adresu, što je posebno uveselilo mališane.

-Cilj je da dašak atmosfere iz velikih gradova prenesemo i u Foču i tako je Djeda Mraz stigao na brojne kućne adrese. Svi su se obradovali ovoj novini-rekla je Kulićeva.

Iz Zvjezdice poručuju da će se i u narednom periodu truditi i nastojati da kroz različite kreativne sadržaje mališanima uljepšaju dane djetinjstva i boravak u igraonici.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara