Izabran fočanski odbor Demosa, Stojanović predsjednik

Jan 18, 2019 @ 20:41 | autor Igor Janković
Izabran fočanski odbor Demosa, Stojanović predsjednik
Društvo
0

Predsjednik Demokratskog saveza- Demosa Nedeljko Čubrilović rekao je na večerašnjoj Izbornoj skupštini Opštinskog odbora ove stranke u Foči da je vidljiva velika energija u njihovom članstvu, što obećava da će stranka rasti i na izborima ostarivati veoma dobre rezultate.

„Danas smo imali veoma uspješan dan, bili smo u nekoliko lokalnih zajednica. Raduje nas energija i želja ljudi koji podržavaju ovu političku i očekujemo da ovu energiju pretvorimo u jedan dobar rezultat već na sljedećim lokalnim izborima“, rekao je Čubrilović.

demos cubra

U radu Izborne skupštine fočanskog Demosa učestvovalo je 226 delegata.

Izabran je 51 član Opštinskog odbora, a za predsjednika odbora imenovan je Spomenko Stojanović, koji je član Glavnog odbora stranke i jedan od potpredsjednika.

„Na izbornoj skupštini se potvrdilo da je skoro kompletno članstvo koje smo imali u prošloj partiji ostalo, odnosno prešlo u novu političku opciju. Nastavićemo da radimo aktivno i da napravimo što bolji rezultat na sljedećim lokalnim, a zatim i na opštim izborima“, rekao je Stojanović, koji je i poslanik u Narodnoj skupštini SRpske.

demos masic

Izbornoj skupštini Opštinskog odbora Demosa Foča prisustvovali su i potpredsjednik stranke i poslanik u NS RS Spomenka Stevanović, ministar trgovine i turizma u Vladi SRpske Dragica Kovač, kao i načelnik opštine Foča Radisav Mašić.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara