Juniorke Maglića završile takmičenje

Apr 6, 2015 @ 10:21 | autor Maja Kostović
Juniorke Maglića završile takmičenje
Sport
0

Juniorke Maglića nisu uspjele da ponove prošlogodišnji uspjeh i plasiraju se na finalni turnir prvenstva RS. Naše mlade odbojkašice juče suna turniru  u Gacku zabilježile jednu pobjedu i jedan poraz što nije bilo dovoljno za nastavak takmičenja.

U prvom susretu, naš tim pretrpio je poraz od bilećkog Hercegovca rezultatom 3:0. Po setovima je bilo 25:21, 25:23, 27:25. Po riječima trenera Mladena Obrenovića, mlade odbojkašice Maglića nisu izdržale pritisak koji su imale zbog velikih očekivanja oko plasmana na završni turnir. U tom susretu, Fočankama ništa nije polazilo za rukom – ni prijem ni napad, što je Hercegovac znalački koristio. U trećem setu naš tim je u par navrata bio i u vođstvu, imao i šest poena u svoju korist, ali je psihičko opterećenje bilo veliko i nakon doigravanja Bilećanke su stigle do zasluženog trijumfa.

U drugom susretu, Fočanke su bile dosta bolje i slavile nad ekipom Gacka rezultatom 3:0, po setovima 25:21, 25:23, 28:26. Međutim, ovaj trijumf nije bio dovoljan da ponove prošlogodišnji uspjeh i plasiraju se u završnicu takmičenja.

Na finalni turnir plasirala se ekipa Hercegovca, koja je u treće, susretu savladala Gačanke rezultatom 3:1.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara