Košarka: Sutjeska gostuje u Lukavici- pioniri se u Bileći bore za prvaka Srpske

Feb 26, 2016 @ 16:10 | autor Igor Janković
Košarka: Sutjeska gostuje u Lukavici- pioniri se u Bileći bore za prvaka Srpske
Sport
0

Košarkaši Sutjeske gostuju sutra u Istočnom Sarajevu ekipi Slavije u 14. kolu Prve lige Republike Srpske. Sutjeska je na diobi drugog i trećeg mjesta sa Prijedorom (obje ekipe imaju po osam pobjeda), dok je Slavija na samom dnu bez pobjede.  Trener Sutjeske Milenko Ivanović upozorava da je najteže igrati mečeve za koje se smatra da su unaprijed dobijeni, te da Slavija nije toliko loša ekipa kao što pokazuje mjesto na tabeli. „ Pogledali smo neke njihove utakmice na domaćem terenu,  koje su izgubili u neizvjesnoj završnici. Realno je da imaju tri-četiri pobjede i sigurno nisu ekipa za potcjenjivanje. Za mene kao trenera ova utakmica je najteža, jer treba motivisati ekipu da ne uđemo sa potcjenjivanjem, već kao da igramo protiv prvoplasirane ekipe. Mislim da sam uspio da održim neku tenziju na treningu, dobro su trenirali čitavu sedmicu“, rekao je Ivanović.  Utakmica Slavija-Sutjeska igra se sutra u Lukavici od 18 časova.

Pioniri igraju za prvaka Srpske

Pioniri Košarkaškog kluba Sutjeska ovog vikenda u Bileći nastupaju na završnom turniru za prvaka Srpske. Protivnici su im pioniri domaćeg Hercegovca i dvije ekipe iz Banjaluke: Basket 2000 i Šampion alf.

pioniri Sutjeske

Trener Milenko Ivanović ističe da je plasman na finalni turnir ogroman uspjeh, ali i da će se talentovani košarkaši iz Foče potruditi da naprave i korak više. Prvu utakmicu, protiv domaćeg Hercegovca, pioniri Sutjeske igraju sutra u 10.00 časova. U nedjelju od 9.00 časova sastaju se sa ekipom Basket 2000, a od 13.00 sa vršnjacima Šampiona.

 

 

Podijeli vijest:

Komentari

komentara