Ljubinje savladalo Maglić sa 3:0 i plasiralo se u treće kolo Kupa RS

Apr 23, 2015 @ 10:55 | autor Nataša Petrović

Odbojkaši Maglića nisu uspjeli da se plasiraju u treće kolo Kupa Republike Srpske, nakon što su sinoć u Gradskoj dvorani savladani od ekipe Ljubinja rezultatom 0:3, po setovima 19:25,22:25,25:27.

Tokom čitavog meča rezultat je bio izjednačen, ali je ekipa Ljubinja, koja je nastupila sa kombinovanim sastavom mlađih i starijih igrača, imala više sreće.

Milovan Vasiljević, trener ekipe kaže da je očekivao veći otpor Maglića, koji je takođe igrao sa kombinovanim sastavom prve i druge postave: „Očekivao sam veći otpor protivnika jer smo mi došli sa mlađim igračima, kako bi se oni što bolje pripremili za finale Juniorskog prvenstva RS. Pobijedili smo, potrudićemo se da u narednom kolu odigramo što bolje“, rekao je Vasiljević.

Ognjen Govedarica, kapiten Maglića, smatra da su u Kupu najveći favoriti premijerligaške ekipe, te da Ljubinje, koje se ove sezone pridružilo odbojkaškoj eliti BiH, ne može pobijediti ekipu Gacka koja ih očekuje u narednom kolu i plasirati se u četvrti krug: „Čestitam igračima Ljubinja, dobro su odigrali utakmicu, mada smatram da u narednom kolu Kupa, ako se sastanu sa ekipom Gacka, ne mogu napraviti značajniji uspjeh. Premijerligaške ekipe ipak su najveći favoriti u Kupu RS“, rekao je Govedarica.

Odbojkašice Maglića u subotu u Bileći igraju drugo kolo kvalifikacija za Kup RS, protiv domaćeg Hercegovca.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara