Mikrofin: Dvije decenije ulaganja u poljoprivredu i preduzetništvo- jubilej obilježen druženjem sa klijentima u Foči

Oct 10, 2017 @ 14:29 | autor Igor Janković
Mikrofin: Dvije decenije ulaganja u poljoprivredu i preduzetništvo- jubilej obilježen druženjem sa klijentima u Foči
Društvo
0

Trebinjska filijala Mikrokreditnog društva „Mikrofin“ organizovala je danas u Foči, podovodom 20 godina djelovanja u BiH, druženje sa klijentima, saradnicima i prijateljima.

Šef Filijale Nenad Kandić naveo je da je veliki uspjeh Mikrofina što su tokom ovih 20 godina pomogli brojnim preduzetnicima, poljoprivrednicima i fizičkim licima da ostvare svoje finansijske ciljeve i potrebe, a pritom su i sami rasli zdravo i profitabilno, poslujući na društveno-odgovornim osnovama.

„Zadovoljstvo je proslaviti ovako važan jubilej u društvu klijenata, saradnika i prijatelja Mikrofina ovdje u Foči. Naše opredjeljenje je da i dalje ulažemo u preduzetništvo i inovacije, kao i u sve grane poljoprivrede“, rekao je Kandić.

Mikrofin je u Foči za kratko vrijeme postao prepoznatljiv po povoljnim malim i mikrokreditima, prije svega u oblasti poljoprivrede, ali i u preduzetništvu.

Ovo Društvo se istaklo i društveno odgovornim odnosom prema zajednici u kojoj posluje, pomažući raznim donacijama bolnice, škole i vrtiće.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara