Насловна Хроника Muftija goraždanski povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi kod Foče

Muftija goraždanski povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi kod Foče

9.8 C
Foča

Muftija goraždanski Remzija Pitić koji je slomio ruku u saobraćajnoj nesreći u mjestu Kuta zbrinut je Univerzitetskoj bolnici Foča i nakon ukazane ljekarske pomoći liječenje je nastavio na Univerzitetskom kliničkom centru „Koševo“ u Sarajevu.

U Univerzitetskoj bolnici Foča potvrđeno je da je Pitić zadobio otvoreni prelom podlaktice i da je povreda primarno zbrinuta.

Iz Policijske uprave Foča saopšteno je da je u sudaru dva vozila u mjestu Kuta, na magistralnom putu Foča-Sarajevo, vozač čiji su inicijali R.P. iz Sarajeva teže povrijeđen i prebačen u Univerzitetsku bolnicu.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila juče oko 8,35 časova, učestvovali su putničko vozilo „volvo“, kojim je upravljao R.P. iz Sarajeva  i teretno motorno vozilo  „mercedes“, kojim je upravljao R.A,  takođe, iz Sarajeva.

Uviđaj su izvršili fočanski saobraćajni policajci,  a dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje  naložio je da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja tačnog uzroka saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika.

Последњи текстови

СШЦ Фоча: Расадничарима стипендија од 100 КМ мјесечно

Занимање расадничар након више година враћа се у Средњошколски центар Фоча и то као дефицитарно, па ће ученици који ове године упишу...

Прикупљање потписа против изградње хидроелектрана на фочанским ријекама

Неформална група грађана Фоче „Сачувајмо ријеке Фоче“ организује прикупљање потписа против изградње хидроелектрана на ријеци Бјелави и осталим ријекама на територији општине.

Мјештани: Не дамо Бјелаву и Малу Бјелаву

Почетком априла фочанско предузеће „Србињепутеви“ започело је припремне радове на изградњи мини хидроцентрала Бјелава и Мала Бјелава на истоименој ријеци што је...

ОО СДС Фоча: Изјаве Бегије Смајић вријеђају припаднике српског народа

У саопштењу достављеном медијима ОО СДС-а Фоча наводи се да је на посебној сједници Народне скупштине Републике Српске чија је тема била...

Осумњичен да је намјерно возилом ударио пјешака

Фочанска полиција ухапсила је мушкарца чији су иницијали М.Н. из Фоче који је возилом задао тешке повреде суграђанину са иницијалима М.Н, саопштено...