Navijač Sutjeske udario glavnog sudiju

Maj 25, 2019 @ 9:24 | autor Radio Foča
Navijač Sutjeske udario glavnog sudiju
Sport
0

Mediji u Republici Srpskoj pišu o incidentu na prvoligaškoj utakmici u Foči između domaće Sutjeske i Tekstilca iz Dervente, kada je jedan navijač Sutjeske, po završetku meča, fizički napao sudiju Bojana Panića.

Razočaran susretom bez golova, dio domaćih igrača i stručnog štaba okomio se na sudiju Panića i pritom ga verbalno napao. Prema izvještaju delegata Vladana Simeunovića iz Bijeljine, prilikom ulaska u službene prostorije Panića je udario neidentifikovani navijač. U kratkom izvještaju napravljenom odmah po završetku utakmice delegat je napisao sljedeće:

“Po završetku utakmice na centru igrališta sudiji je prišao predstavnik domaćina Mladen Milanović te mu prijetio da će ga fizički napasti. Potom, kada su sudije došle do ulaza u službene prostorije, na sudiju utakmice nasrnuli su predstavnik domaćina i igrač domaćina Marko Mrgud, a u gužvu je utrčao i neidentifikovani navijač koji je udario glavnog sudiju. U gužvi su učestvovala i druga lica”.

Sada je na potezu Takmičarska komisija Fudbalskog saveza RS koja će na osnovu izvještaja delegata utakmice procijeniti da li postoji osnov za pokretanje disciplinskog postupka, pišu mediji.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara