Ne blijedi sjećanje na Iketa- završen memorijal u basketu

Jul 26, 2016 @ 10:50 | autor Igor Janković
Ne blijedi sjećanje na Iketa- završen memorijal u basketu
Sport
0

Pobjedom ekipe Kafe-picerija „Monte Kristo“, u sali fočanske OŠ „Sveti Sava“ sinoć je završen Četvrti memorijal u basketu „Ilija Đurović Ike“.

Turnir se igrao tri dana na Gradskom stadionu, a završinica je zbog kiše odigrana četvrtog dana u školskoj sali. Ove godine se za trofej legendarnog fočanskog sportiste, trenera i nastavnika fizičke kulture takmičilo 19 ekipa iz Foče i Istočnog Sarajeva. Drugo mjesto osvojila je ekipa Kafana “Vasa Ladački” iz Istočnog Sarajeva, a treće “Sinema klub”.

ike 1

Turnir je organizovao Omaldinski pokret Foča. „Sa par statusa na Fejsbuku, dobili smo sponzore za nagrade. Jednostavno, vidi se da ne blijedi sjećanje na Iketa, koji je mnogo značio ovom gradu i kojeg mnogi izuzetno cijene“, rekao je predsjednik Omladinskog pokreta Mladen Mandić.

Ike kraj

Kiša nije dozvolila da se održi takmičenje u šutiranju trojki i slobodnih bacanja, pa će biti naknadno organizovano u okviru turnira u uličnom fudbalu u naselju Samoborska.

Osim turnira u košarci, u Iketovu čast igraju se i turniri u malom fudbalu, na igralištu ispred škole na Brodu, na kojem je i preminuo 2004. godine, te u odbojci na pijesku u Donjem Polju.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara