Nikšićani odbranili titulu na Šobotovom memorijalu

Jul 20, 2018 @ 11:44 | autor Igor Janković
Nikšićani odbranili titulu na Šobotovom memorijalu
Sport
0

Ekipa Restoran Kastel Nikšić pobjednik je 23. Memorijala u malom fudbalu “Ratko Rade Šobot”, koji je održan na Gradskom stadionu u Foči.

U veoma uzbudljivoj finalnoj utakmici, koja je završena neriješenim rezultatom 3:3, Nikšićani su nakon izvođenja penala savladali domaću ekipu Auto-servis “Šaki” sa 7:6, čime su uspjeli da odbrane titulu osvojenu prošle godine.

Restoran Kastel je vodio 3:0, ali se “Šaki”, nije predavao i u samom finišu meča uspio je da izjednači na 3:3.

sobot finale 2018

Više sreće u penal lutriji imali su Crnogorci, pa im je zasluženo pripao pobjednički pehar i nagrada od 1.200 maraka, dok je poraženi finalista osvojio 600 KM.

Član pobjedničke ekipe Nikola Radulović kaže da je memorijal u Foči jedan od boljih turnira na kojima su učestvovali.

“U finalu nas je dočekala odlična ekipa. Mogli smo da budemo tragičari, ali nas je sreća poslužila, pa smo ponovo osvojili ovu laskavu titulu. Svaka čast organizatorima i publici”, rekao je Radulović.

Treće mjesto i nagradu od 300 maraka osvojila je ekipa Of roud Foča, koja je u meču za treće mjesto bila bolja od “Đomiksa”.

Nagrađeni su i najbolji pojedinci turnira- Mladen Filipović je najbolji golman, najviše golova – osam, postigao je Radomir Drakul, dok je za najboljeg igrača proglašen član pobjedničke ekipe Milan Lakčević.

Turnir je zatvorio načelnik opštine Radisav Mašić.

sobot masic 2018

“Ovo je lijepa manifestacija, kojom se sportisti Foče odužuju našm istaknutom sportskom radniku i fudbaleru Ratku Radu Šobotu. Ovaj turnir traje i to je dokaz da je dobra organizacija, da mladi vole ovaj turnir i mi smo zadovoljni što je pokazana fer-plej igra”, rekao je Mašić.

Predsjednik Sportskog saveza Foče Duško Rašević čestitao je finalistima na odličnoj igri, a zahvalio se i svim učesnicima i sponzorima.

Na terenima sa vještačkom travom, uz seniorski, organizovana su i četiri turnira za mlađe kategorije, na kojima je učestvovalo 40 ekipa.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara