Odbojkaši i odbojkašice počeli sa pripremama

Jan 16, 2015 @ 14:13 | autor Maja Kostović
Odbojkaši i odbojkašice počeli sa pripremama
Sport
0

Nakon više od mjesec dana pauze, sinoć su sa pripremama za drugi dio prvenstva krenuli i odbojkaši Maglića.

Obzirom da nastavak sezone dočekuju sa druge pozicije na tabeli i samo tri boda manje od prvoplasiranog Ljubinja, Fočaci će i ove godine biti u prilici da se bore za šampionsku titulu.

Trener Maglića, Ognjen Govedarica, ističe da promjena u igračkom kadru nije bilo i da je sada glavni cilj da se ekipa što bolje pripremi kako bi nastavak šampionata i prvi meč protiv ekipe Majevice u Loparama, koji je planiran za 14. februar, dočekali što spremniji.

- Imamo dosta vremena da se dobro pripremimo. U prvom dijelu ćemo raditi na kondiciji, a nakon toga ćemo preći na specifičnu fizičku snagu i tehničke i taktičke varijante – referiše Govedarica.

Obzirom da imaju samo tri boda od prvoplasiranog Ljubinja, Maglić će ponovo biti u prilici da se bori za šampionsku titulu. Odlučivaće, kako stvari stoje, ponovo poslednji susret ove sezone u Hercegovini.

- Kao i prošle godinem, ne želimo da se bavimo prognozama i obećanjima. Daćemo sve od sebe, igraćemo koliko možemo, pa vidjećemo šta će biti.

Nešto ranije, tačnije u ponedeljak, sa pripremama su krenule i odbojkašice Maglića.

Strateg Fočanki, Mladen Obrenović kaže da će njegova ekipa nastojati da u nastavku šampionata Srpske ostvari još bolji rezultat.

- Kao i obično u prvoj fazi priprema radićemo na kondiciji, a početkom februara imamo u planu i prijateljske utakmice sa nekim od klubova iz okruženja. Prije nastavka Prve lige RS, očekuje nas i početak kadetskog i juniorskog prvenstva, a poznato je da okosnicu našeg tima čine upravo odbojkašice koje se takmiče i u tim kategorijama. Naporno i ozbiljno radimo, želimo da i u nastavku prvenstva nastavimo sa ozbiljnim partijama i ako je moguće, još boljim rezultatima – kaže Obrenović.

Odbojkašice Maglića prvi dio sezone završile su na četvrtoj poziciji na tabeli sa 23 boda.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara