Odbojkašice Foče, u drugom meču u grupi, savladale Višegrad

Jul 6, 2017 @ 21:53 | autor Nataša Miletić
Odbojkašice Foče, u drugom meču u grupi, savladale Višegrad
Sport
0

Odbojkašice Foče savladale su Višegrad, u drugom meču u grupi.
Dobar napad, odbrana i servis bez greške karakterisao je igru odbojkašica Foče u drugom meču u grupi u kojem su savladale ekipu Višerada sa 2:0, po setovima 25:23 i 25:18.

Nakon poraza u prvom meču od Rogatice, naše odbojkašice rasterećeno su ušle u meč i bez pritiska ga završile u svoju korist, kaže Ivana Radović, odbojkašica Foče: „Ušli smo rasterećeno u meč, termin meča je bio mnogo bolji, nije bilo sunca. Kapiten-trener ekipe Maja Mašić dala je priliku svim igračicama da igraju, i svi smo pokazali dobru igru“.

19830206_10211298245384173_1111724019_o
Foča je zaslužila pobjedu jer je odigrala utakmicu skoro bez greške, ističe trener Višegrada Jovo Sarić: „Igračice Foče imale su mnogo veću želju za pobjedom. Igrale su dobro, a moje odbojkašice se nisu baš najbolje snašle. Foča je imala dobar servis i dobar napad te su iskoristile naše slabosti. Grupa je teška, a plasman u finalni dio imaće Foča ili Rogatica“.

U finalni dio takmičenja plasiraće se samo pobjednik u grupi. Kapiten Foče Maja Mašić ističe da sve zavisi od meča Rogatica- Višegrad koji se igra sutra. „Ne zavisi puno od nas. Nadamo se da će Višegrad da iznenadi Rogaticu, i da ćemo samim tim da imamo priliku da se plasiramo u polufinale. Sutra igramo sa Novim Pazarom, imaju isti broj pobjeda i poraza kao i mi, ali gledali smo kako igraju. Nadamo se da tu neće biti problema, da ćemo to da privedemo kraju na najbolji način.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara