Odbojkašice, fudbaleri i košarkaši u gostima, odbojkašima odobrena pauza

Nov 10, 2017 @ 14:18 | autor Nataša Petrović
Odbojkašice, fudbaleri i košarkaši u gostima, odbojkašima odobrena pauza
Sport
0

Odbojkašice Maglića odigraće u nedjelju utakmicu 7.kola Prve lige RS u Obudovcu sa domaćom Crvenom zvijezdom. Maglić, nakon šest odigranih mečeva i isto toliko pobjeda, nalazi se na drugom mjestu prvenstvene tabele sa 16 bodova, bodom manje od vodeće Inove.  Crvena zvijezda je na trećem mjestu sa dvije izgubljene utakmice i 11 bodova.

Odbojkaški savez Bosne i Hercegovine odobrio je odgađanje mečeva odbojkašima Maglića, zbog saobraćajne nezgode u kojima je nekoliko igrača povrijeđeno. Nesreća se dogodila 28.oktobra u blizini Ustikoline, na magistralnom putu Foča-Goražde, kada su se odbojkaši vraćali sa utakmice u Brčkom. Mečevi koji su se trebali igrati, biće nadoknađeni do kraja prve polusezone, potvrđeno je u Odbojkaškom klubu Maglić.

Fudbaleri Sutjeske, u 14. kolu Prve lige RS gostuju u Etno selu Stanišić, lideru na tabeli, Zvijezdi 09. Utakmica se igra u subotu u 13,30 časova.

Vodećoj ekipi u šampionatu u goste idu i fočanski košarkaši. Sutjeska će se, u okviru 5. kola Prve lige RS, u Trebinju sutra sastati sa domaćim Leotarom.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara