OK fest: Do kraja marta mjesto u kampu i ulaznica na sve koncerte 30 KM

Mar 25, 2019 @ 12:47 | autor Igor Janković
OK fest: Do kraja marta mjesto u kampu i ulaznica na sve koncerte 30 KM
Društvo
0

Organizatori šestog Nektar OK festa, koji će se od 12. do 14. jula održati na Tjentištu, saopštili su danas da su ponude paketa ulaznica za sva tri dana sa mjestom u OK kampu, po cijeni od 30 KM, dostupne do kraja marta.

Za posjetioce kojima je potreban i prevoz iz većih gradova u BiH do Tjentišta, postoji i ponuda od 60 KM, koja uz ulaznice na koncerte i mjesto u kampu podrazumijeva i prevoz.

Organizatori napominju da će paket OK kamp- kamp plus ulaznica na sve koncerte, biti dostupan tokom sva tri dana trajnja festivala, na recepciji OK kampa, po tada važećim cijenama.

„Kamperi željni avanture i adrenalinskog doživljaja biće u prilici da uživaju u sadržajima koji se nude u nacionalnom parku, da se oprobaju u planinarskim šetnjama i rafting avanturi na rijeci Tari, vozeći se kroz najdublji evropski kanjon“, navodi se u saopštenju.

Na Nektar OK festu ove godine prvi put će nastupiti škotski bend Franc Ferdinand, ali i srpski bendovi “Goblini” i “Bjesovi”, te hrvatski sastav “Pips čips i videoklips”, a nakon prošlogodišnje promocije knjige na ovom festivalu i Nele Karajlić će ove godine zasvirati sa svojim bendom.

ok kamp svirka

U Dolinu heroja se vraćaju “Dubioza kolektiv”, “Let tri”, “Partibrejkers”, “Brkovi”, Edo Majka, a publiku će zabavljati i “M.O.R.T”, Đorđe Miljenović, „Helem Nejse“, Vojko Vrućina, „Iskaz“.

Kao i prethodnih godina, koncerti će, pod obroncima planinskih masiva Nacionalnog parka „Sutjeska“, biti organizovani na tri bine.

Organizatori ističu da to nije sve, jer posjetioce očekuje još dobre muzike na OK samer stejdžu-u hladu najvećeg bazena na Balkanu, kao i drugi prateći sadržaji, o čemu će uskoro saopštiti nove infomracije.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara