OK Fest tim objavio aftermovie i najavio novi festival 2020.godine

Aug 26, 2019 @ 11:27 | autor Radmila Đević
OK Fest tim objavio aftermovie i najavio novi festival 2020.godine
Društvo
0

Ljubitelji odlične zabave, druženja i adrenaliskog doživljaja i naredne godine biće u prilici da uživaju u jedinstvenoj OK avanturi i to 17.18.i 19. jula, kada ih na Tjentištu očekuje sedmo izdanje Nektar OK Festa, najavili su danas organizatori.

OK tim u saradnji sa partnerima intenzivno radi na pripremi programa i pratećih sadržaja kako bi vjerna OK publika i naredne godine uživala kako u muzičkom dijelu programa, tako i u svim onim aktivnostima i sadržajima koje im nudi jedna od zasigurno najljepših destinacija u ovom dijelu Evrope – NP Sutjeska.

-Ukoliko još niste imali priliku da zajedno sa nama uživate u magiji Nacionalnog parka Sutjeska, svim prirodnim ljepotama i kulturno istorijskim vrijednostima koje ovaj prostor nudi, ne oklijevajte za narednu godinu. Nektar OK Fest vam i ovaj put obećava puno dobre zabave, ljubavi i pozitivne energije-navodi se u saopštenju OK tima.

Nektar OK Fest 2019 2

Organizatori su naveli da su u prethodnim godinama izgradili povjerenje i podršku najvjernije festivalske OK publike, te da sa novim sadržajima, programom, i jedinstvenošću ovog prostora koji mnoge ostavlja bez daha, zaslužuju povjerenje novih posjetilaca, koji dolaze iz regije, Evrope i svijeta.

Podsjetili su da je ovogodišnji, šesti Nektar OK Fest koji je održan od 12. do 14.jula na Tjentišu, protekao u najboljoj atmosferi koja je oduševila i posjetioce i izvođače.

Nektar OK Fest 2019 3 (1)

Mnogobrojna publika imala je priliku da uživa u nastupima poznatih bendova kao što su “Goblini”, “Brkovi”, “Pips, čips i videoklips”, “Partibrejkers” a najveća zvijezda svakako je bilo škotski bend “Franz Ferdinand”.

Osim muzičkog programa, održane su i promocije knjiga, filmske projekcije, rafting avanturu rijekom Tarom, planinarske šetnje i posjeta nekim od najljepših vidikovaca u nacionalnom parku.

Utisci i atmosfera sa ovogodišnjeg Nektar OK Fest-a mogu se pogledati u zvaničnom aftermovie za 2019. godinu koji su organizatori objavili danas.

Sve novosti i najave za 2020. godinu mogu se pogledati na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara