“OK FEST” OD 6. DO 8. JULA

Feb 15, 2018 @ 15:24 | autor Radio Foča
“OK FEST” OD 6. DO 8. JULA
Društvo
0

Peti “Nektar OK fest” biće održan na Tjentištu od 6. do 8. jula, najavili su danas organizatori ovog jedinstvenog muzičkog festivala.

U saopštenju se navodi da “Nektar OK fest” i ove godine nastavlja svoju misiju najbolje zabave, druženja, provoda i adrenalinskog doživljaja u jednom od najljepših nacionalnih parkova u ovom dijelu Evrope.

Organizatori navode da će Nacionalni park “Sutjeska” 6, 7. i 8. jula biti “epicentar osmijeha, pozitivnih misli i energije posjetilaca iz cijele regije, koji će uz vrhunske izvođače i brojne druge sadržaje i ovoga ljeta biti dio OK avanture”.

-Malo je prostora na svijetu gdje ćete na jednom mjestu naći najviši planinski vrh u zemlji, jedinstvenu prašumu u Evropi, nedaleko i najdublji evropski kanjon i još mnogo drugih ljepota i vrijednosti. Ali čuda su moguća, baš u NP `Sutjeska`. Baš zato i jesmo tu da vam kroz trodnevnu OK avanturu pokažemo makar dio ovog fenomenalnog prostora koji vas neće ostaviti ravnodušnim-navode organizatori.

U saopštenju se dodaje da će uskoro biti objavljena i lista bendova koji će učestvovati na festivalu, kao i paketi ponude.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara