Opština pomaže porodici Simović iz Brusana

Oct 25, 2018 @ 14:57 | autor Igor Janković
Opština pomaže porodici Simović iz Brusana
Društvo
0

Na današnjoj sjednici Skupštine opštine Foča odbornik Dragoslav Stanojević pokrenuo je inicijativu da se pomogne starijem bračnom paru Slavku i Bori Simović iz sela Brusna, roditeljima poginulog borca, kojima je u noći između 19. i 20. oktobra izgorjela štala, pomoćni objekti, kačara i svinjac sa dvije svinje.

„Potrebno je i očistiti zgarište, da se pošalje građevinska mašina, jer je riječ o starijem bračnom paru koji to sami ne mogu uraditi. Sami su i bespomoćni“, rekao je Stanojević i pozvao kolege odbornike da se uključe u akciju prikupljanja novca za pomoć ovoj porodici.

Načelnik opštine Radisav Mašić zahvalio se odborniku Stanojeviću na ovoj inicijativi i na tome što je i njega prethodno obavijestio, istakavši da će lokalna uprava pomoći ovoj porodici i da je već formirala komisiju koja će izaći na teren.

„Poslaćemo i mašinu „skip“ koja će očistiti zgarište, a opština će iz budžeta pomoći da se toj porodici nadoknadi bar dio izgubljenog. Želja nam je da se porodica ne osjeća ostavljenom i da svi mi koliko možemo doprinesemo da lakše prebole nevolju“, rekao je Mašić.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara