Orahovo: Kombi sletio s puta- četiri osobe povrijeđene

Mar 30, 2017 @ 13:53 | autor Radio Foča
Orahovo: Kombi sletio s puta- četiri osobe povrijeđene
Hronika
0

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče oko 18,30 časova u fočanskom selu Orahovo, teško su povrijeđene četiri osobe iz Foče, među kojima i jedna trogodišnja djevojčica.

U nezgodi je učestvovalo jedno vozilo, tačnije kombi, koji je krećući se u rikverc sletio sa seoskog druma i više puta se prevrnuo. U kombiju se nalazilo šest osoba, među kojima i dvoje trogodišnje djece.

Iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo saopšteno je da je policijskoj stanici u Foči juče prijavljeno da se na lokalnom putu u mjestu Orahovo, oko 18,30 časova,  dogodila  saobraćajna nezgoda, te da su  povrijeđena lica prevezena u fočansku bolnicu.

„Odmah nakon prijave, policijski službenici su upućeni u navedenu ustanovu gdje su došli do saznanja da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo jedno vozilo  u kome se nalazilo šest lica. Do nezgode je najvjerovatnije došlo kada je  V.V. koji je upravljao putničkim motornim vozilom „VW kombi“, vršeći radnju vožnje unazad,  vozilom sletio sa kolovoza  i prevrnuo se“ stoji u saopštenju.

Iz policije navode da je alkotestiranjem vozača utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu 1,41 g/kg.

„Policijski službenici su izvršili fotografisanje mjesta saobraćajne nezgode, a zbog nepristupačnosti terena i smanjene vidljivosti, uviđaj će biti izvršen danas“, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Iz Univerzitetske bolnice Foča saopšteno je da je zdravstveno stanje primljenih pacijenata stabilno.

„Dva pacijenta smještena su u Centar za hirurgiju, na odjeljenje grudne hirurgije, a dva u jedinicu hirurškog intenzivnog  liječenja. Zadobili su teške tjelesne povrede, trenutno su stabilni“, navodi se u saopštenju iz Univerzitetske bolnice.

 

Podijeli vijest:

Komentari

komentara