Povrijeđen biciklista- opljačkan restoran “Jezero” na Tjentištu

Jul 11, 2017 @ 11:10 | autor Radio Foča
Povrijeđen biciklista- opljačkan restoran “Jezero” na Tjentištu
Hronika
0

Maloljetni biciklista iz Foče teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koju je sam izazvao u Ulici Branka Radičevića, tako što je prešao na lijevu stranu kolovoza i udario u vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera, rečeno nam je u Policijkoj upravi.

Uviđajem je utvrđeno da je petanestogodišnji biciklista, na raskrsnici kod groblja Božovac, juče oko 11,50, iz nepoznatih razloga prešao na lijevu stranu kolovoza i udario u vozilo marka „Kia“, koje se kretalo svojom desnom trakom i koje se u trenutku kontakta bilo zaustavilo, potvrđeno je u Policiji.

Vozilom je upravljao pedesetjednogodišnji K.L. iz Foče.

Povrijeđeni biciklista prevez je u Univerzitetsku bolnica Foča, gdje mu je ustanovljen prelom ključne kosti.

Iz Policijsku uprave je saopšteno da se preduzimaju mjere na rasvjetljavanju teške krađe na Tjentištu, gdje je iz restorana „Jezero“, koji pripada Nacionalnom parku „Sutjeska“, ukradeno 3.000 maraka.

U noći između nedjelje i ponedjeljka, 9. i 10. jula, nepoznato lice ili više njih upotrebom fizičke snage i podesnog alata nasilno je otvorilo vrata   restorana ”Jezero”i tom prilikom otuđilo 3.000 KM, navodi se u saopštenju.

Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji je dao usmenu saglasnost  da se preduzmu sve mjere i radnje na rasvetljavanju krivičnog djela teška krađa.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara