Poznate i predgrupe OK Festa

Apr 14, 2015 @ 13:27 | autor Radmila Đević
Poznate i predgrupe OK Festa
Društvo
0

Na ovogodišnjem OK Festu koji će se od 3. do 5. jula održati u Nacionalnom parku „Sutjeska“, pored već poznatih bendova nastupiće i mladi autorski bendovi čija su imena već poznata domaćoj publici.

Bendovi koji će stati rame uz rame sa poznatim imenima regionalne rock scene i svoj rad predstaviti ljubiteljima dobrog zvuka na Tjentištu su: Shanghai Street Fight; M.O.B.S. koji nastupaju 03. jula, Pajperov smijeh koji će nastupitu 04. Jula, i alexAndria i Margine koji će nastupiti posljednjeg dana OK festa, 05. jula.

Podsjećamo da su ovogodišnji izvođači na OK Festu: Zabranjeno pušenje; Elemental; Brkovi;  Eyesburn; Bad Copy; Rundek Cargo Trio; Električni orgazam; Darkwood Dub; Hladno pivo.

Za sve one koji osim dobre muzike, zabave i druženja žele da upoznaju NP Sutjeska i osjete nezaboravnu avanturu, tu su i ostali sadržaji: adrenalin, agora i umjetničke zone OK Festa. Rafting, planinarenje, posjeta prašumi Perućici, panel diskusije, filmske projekcije samo su dio bogatog programa koji garantuje dobar provod i sjanu zabavu.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara