Prijateljski meč sa Željom- dolazi i Radmilo Mihajlović

Oct 9, 2018 @ 14:07 | autor Igor Janković
Prijateljski meč sa Željom- dolazi i Radmilo Mihajlović
Sport
0

Na Gradskom stadionu u Foči u srijedu, 10. oktobra, biće odigran prijateljski susret između Sutjeske i premijerligaša sarajevskog Željezničara.

Utakmici, koja počinje u 16,30 časova, kako je najavljeno, prisustvovaće i nekadašnji fudbaler, legendarni igrač ova dva kluba Radmilo Mihajlović.

Predsjednik Upravog odbora Sutjeske Radenko Vasiljević kaže da im je cilj da sa Željom obnove prijateljske veze i uspostave saradnju kakva je bila u nekadašnjoj državi,  kada su igrači iz Foče često oblačili i dres slavnog sarajevskog kluba.

“Sutjeska je prije rata godinama imala odličnu saradnju sa Željezničarom i naši najbolji igrači, kao što su RadmiloMihajlović, braća Rade i Zoran Paprica, nastupali su za Željezničar. U ratu su te veze pokidane i imamo namjeru da ih ojačamo. To radimo kroz turnir “Fudbal frends” na kojem juniorska selekcija Željezničara već tradicionalno učestvuje, a sada organizujemo prijateljski meč sa njihovom seniorskom ekipom”, kaže Vasiljević.

Prijateljskom susretu u Foči prisustvovaće kompletan Upravni odbor sarajevskog kluba.

“Ovu priliku iskoristićemo da se sastanu dvije uprave, kako bismo dogovorili eventualnu sradnju i našli način kako da pomognemo našim mladim fudbalerima u budućem periodu”, rekao je Vasiljević.

On je pozvao ljubitelje fudbala da dođu sutra na Gradski stadion, da pruže podršku fudbalerima Sutjeske i pozdrave goste iz Sarajeva, ali i Radmila Mihajloviića, jednog od najboljih fudbalera kojega je Foča ikad imala.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara