Pripreme za 14. „Fudbal frends“ u punom jeku

Jul 4, 2018 @ 13:15 | autor Radio Foča
Pripreme za 14. „Fudbal frends“ u punom jeku
Sport
0

Organizacioni odbor 14. Međunarodnog omladinskog turnira „Fudbal frends“ održao je danas sjednicu na kojoj su planirane aktivnosti i poslovi neophodni za uspješnu realizaciju ovog prestižnog sportskog događaja, koji se održava u Foči od 27.do 29.jula.

I ove godine svi učesnici će biti smješteni u Studentskom domu u Foči, a teren Gradskog stadiona je u odličnom stanju, rečeno je na sastanku.

Predsjednici komisija koje su uključene u organizaciju uveliko rade na svojim zadacima i očekuje se da će do početka i za vrijeme turnira sve proteći u najboljem redu.

Od ranije su poznati učesnici „Fudbal frendsa“, a prvi put će na turniru učestvovati jedna ekipa iz Azije, kineski superligaš Tjendžin TEDA. Pored njih i domaće Sutjeske, učešće su potvrdili Maribor iz Slovenije, Crvena zvezda iz Srbije, Budućnost iz Crne Gore, Vardar iz Makedonije, Željezničar iz BiH i branilac titule prijateljstva, Rijeka iz Hrvatske.

Očekuje se da će okruglom stolu pod nazivom „Fudbal je šansa“, koji će biti organizovan u okviru turnira, prisustvovati ambasadori i predstavnici ambasada zemalja iz kojih ovi klubovi dolaze.

Finalnu utakmicu i ove godine prenositi Arena sport, što je od velikog značaja za turnir u Foči.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara