PU Foča: Travničani obili dvije prodavnice u Višegradu

Mar 21, 2019 @ 11:13 | autor Igor Janković
PU Foča: Travničani obili dvije prodavnice u Višegradu
Hronika
0

Saradnjom višegradske i policije iz Travnika, uhapšeni su muškarci D.A. /27/ i H.Z. /24/ i žena D.A. /22/, svi iz Travnika, osumnjičeni da su u Višegradu obili dvije prodavnice otuđivši više boksova cigareta vrijednih 10.000 KM, dok se za četvrtim osumnjičenim DŽ.A. /28/ još traga, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Radnici trgovinskih radnji „Adria“ i „Palma“ iz naselja Garča u Višegradu prijavili su policiji u petak, 15. marta, oko 6,15 časova, da su nepoznata lica nasilno ušla u unutrašnjost objekata i iz njih otuđila boksove raznih vrsta cigareta.

Višegradska policija je operativnim radom došla do saznanja da postoji osnov sumnje da su krađu počinila četiri lica iz Travnika, trojica muškaraca i jedna žena, pa je u saradnji sa tamošnjom policijom slobode lišeno troje osumnjičenih, a u Novom Travniku je izvršen pretres više lokacija koje koristi osumnjičeni muškarac D.A.

Osumnjičeni su saslušani i o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog  tužilaštva Istočno Sarajevo, područne kancelarije Višegrad, koji je naložio da se dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

 

 

 

 

 

 

Podijeli vijest:

Komentari

komentara