Putni pravci prohodni, otklanjaju se kvarovi na elektromreži

Dec 18, 2018 @ 10:28 | autor Radio
Putni pravci prohodni, otklanjaju se kvarovi na elektromreži
Servis
0

Svi putni pravcu na području naše opštine prohodni su za saobraćaj, rečeno nam je u preduzeću Srbinjeputevi.

Tokom jučerašnjeg dana mašine ovog preduzeća bile su angažovane na proširivanju kolovoza a vršeno je i posipanje abrazivnim materijalom i solju.

Bez većih problema saobraćaj se odvija preko prevoja Rogoj i Prijeđel, do Šćepan Polja i  Čelebića sve do granice sa Crnom Gorom.

I danas će se raditi na proširivanju i čišćenju kolovoza od snijega, potvrđeno nam je u preduzeću Srbinjeputevi, a vozače upozoravaju da zbog niskih temepratura na putevima ima mjestimične poledice.

dalekovod snijeg

Iako su električari tokom ječerašnjeg dana uložili maksimalne napore da otkolone kvarove na dalekovodima i struju dovedu u područja koja su bila bez napajanja i za danas je ostalo dosta radova.

Ekipe električara su od ranog jutra angažovane na opravci kvara na dalekovodu koji stujom snabdijeva Koziju Luku, Kratine, Izbišno i Metrinu.

Bez struje su i sela Bunovi, Birotići, Osijek i Zubovići. I ovi kvarovi biće tokom dana otklonjeni.

Zbog nepristupačnosti terena i otežanog prilaza dalekovodu Kmur, radovi su odloženi za sutra. I predajnik Radio Foče je bez struje zbog čega nismo u mogućnisti emitovati program na frekvenciji 92,5 megaherca. Naš program može se pratiti preko interneta.

Zabilježeno je i veći broj kvarova na niskonaponskoj mreži koji će se danas sanirati, rečeno nam je u Elektrodistribuciji RJ Foča.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara