Насловна Сервис Raspored isključenja struje

Raspored isključenja struje

4 C
Foča

Zbog radova na elektromreži, koje izvodi Elektroprenos BiH, danas će dolaziti do naizmjeničnih prekida u elektrosnabdjevanju na kompletnom području opštine, potvrđeno nam je iz Elektrodistribucije RJ Foča.
U periodu od 09,00 do 11,00 časova bez struje je Kmur i područje od naselja Brod na Drini do Mješaja, dok će područje od Mješaja do Tjentišta bez struje biti od 11,00 do 12,00 časova. U periodu od 10,00 do 11,00 časova struju neće imati ni Gradac.
Naselja Velečevo, Prevrać, Krvavac i Vojnoge bez struje će biti od 12,00 do 14,30, dok će struja u Industijskoj zoni Brod biti isključena od 13,00 do 14,00 časova.
Naselja Tabaci, Gornje Polje, Dušanovo, Centar i dio Donjeg Polja do Nestro pumpe bez snabdjevanja električnom energijom biće u vremenu od 14,00 do 15,00 časova, dok Međurječje, dio oko Hotela Zelengora, Univerzitetska bolnica, Rječica i Jošanica struju neće imati u vremenu od 15,00 do 16,00 časova.
Iz Elektrodistribucije napominju da iskučenja zavise od vremena trajanja radova Elektroprenosa BiH, te da vrijeme isključenja može biti duže ili kraće od planiranog.

Последњи текстови

Људски фактор узрок већине пожара

Упркос бројним упозорењима о превентивним мјерама заштите од пожара, у прољећним мјесецима фочански ватрогасци имају пуне руке посла. Узрок већине пожара је људски фактор,односно...

У понедјељак и уторак предавања о безбједносним ризицима коришћења друштвених мрежа

У оквиру обиљежавања Међународног дана безбједног интернета у понедјељак, 2. марта, у 18.00 часова, у амфитеатру Средњошколског центра Фоча, биће одржано предавање и панел дискусија...

Комисија обишла клизиште у Будњу

Општинска комисија обишла је јуче клизиште на подручју села Будањ у мјесној заједници Миљевина. У комисији кажу да је клизиште изнад површинског...

Двадесет осам година од доношења првог Устава Републике Српске

Данас се навршава 28 година од доношења првог Устава Републике Српске, једног од најважнијих конститутивних аката који су били основ за њено стварање.

Отежан саобраћај преко планинских превоја

Путни правци на подручју општине Фоча овог јутра су проходни, али се саобраћај преко планинских превоја одвија отежано. Како су нам...