18 C
Foca
Naslovna Servis Raspored isključenja struje

Raspored isključenja struje

Zbog radova na elektromreži, koje izvodi Elektroprenos BiH, danas će dolaziti do naizmjeničnih prekida u elektrosnabdjevanju na kompletnom području opštine, potvrđeno nam je iz Elektrodistribucije RJ Foča.
U periodu od 09,00 do 11,00 časova bez struje je Kmur i područje od naselja Brod na Drini do Mješaja, dok će područje od Mješaja do Tjentišta bez struje biti od 11,00 do 12,00 časova. U periodu od 10,00 do 11,00 časova struju neće imati ni Gradac.
Naselja Velečevo, Prevrać, Krvavac i Vojnoge bez struje će biti od 12,00 do 14,30, dok će struja u Industijskoj zoni Brod biti isključena od 13,00 do 14,00 časova.
Naselja Tabaci, Gornje Polje, Dušanovo, Centar i dio Donjeg Polja do Nestro pumpe bez snabdjevanja električnom energijom biće u vremenu od 14,00 do 15,00 časova, dok Međurječje, dio oko Hotela Zelengora, Univerzitetska bolnica, Rječica i Jošanica struju neće imati u vremenu od 15,00 do 16,00 časova.
Iz Elektrodistribucije napominju da iskučenja zavise od vremena trajanja radova Elektroprenosa BiH, te da vrijeme isključenja može biti duže ili kraće od planiranog.

Poslednje vijesti

„Neka svjetlost pobijedi tamu“ – literarna kreativnost slijepih i slabovidnih lica

Uz snažnu poruku „Neka svjetlost pobijedi tamu“ održano je književno veče u organizaciji Saveza slijepih i slabovidnih lica Republike Srpske i Međuopštinske...

Igrajući basket prikupili 787 maraka za Helenu i Nemanju

Na humanitarnom turniru u basketu koji je održan na novoizgrađenom terenu pored Studentskog doma u Foči prikupljeno je 787 maraka za liječenje...

„Delije Foča“ sutra organizuju Humanitarno veče za Helenu i Nemanju

Navijačka grupa „Delije Foča“ organizovaće sutra, u Konobi „Zlatnja Dunja“, Humanitarno veče s ciljem prikupljanja novca za liječenje Helene Gavran i Nemanje Starovića.

Redovan pregled najbolja prevencija od raka dojke

Oktobar je mjesec tokom kojeg se promoviše borba protiv karcinoma dojke, koji se smatra vodećim uzrokom obolijevanja i umiranja od malignih bolesti u ženskoj...

Sin nožem ubio oca

Muškarac čiji su inicijali P.V. (48) uhapšen je zbog sumnje da je nožem usmrtio oca P.M. (78) u kući...