Sa Tjentišta iz banjalučkog Borca poručili: Osvajamo titulu i zovemo osoblje NP “Sutjeska” na proslavu

Jul 21, 2018 @ 10:07 | autor Igor Janković
Sa Tjentišta iz banjalučkog Borca poručili: Osvajamo titulu i zovemo osoblje NP “Sutjeska” na proslavu
Sport
0

Fudbaleri banjalučkog „Borca“, koji su se za narednu prvoligašku sezonu ove sedmice pripremali u Nacionalnom parku „Sutjeska“, oduševljeni prirodnim ljepotama parka i uslugom, obećali su da će se odužiti  gostoljubivim domaćinima i da će ih zvati na proslavu titule za koju su uvjereni da će je osvojiti i vratiti se u Premijer ligu BiH.

U miru i ljepoti Nacionalnog parka „Sutjeska“, Banjalučani su “napunili baterije” za borbu za povratak u najjači rang takmičenja iz kojeg su ispali „za zelenim stolom“.

Šef stručnog štaba „Borca“ Darko Vojvodić podsjeća da njegov tim u Prvu ligu Republike Srpske nije dospio zbog loših rezultata, „već zato što je to neko drugi tako htio i propisao“.

„Nama je mjesto u Premijer ligi BiH i mi smo to na terenu i ostvarili. Nemamo ništa protiv Prve lige Srpske i naše ambicije su najveće. Pripremamo se i radimo da budemo prvi i siguran sam da ćemo se vratiti tamo gdje nam je mjesto“, uvjeren je Vojvodić.

On ističe da je izbor Tjentišta za visinske pripreme pun pogodak.

„Čim izađemo iz Banjaluke vidimo šta Borac znači Republici Srpskoj i ljudima izvan Banjaluke. Ovdje smo naišli na ogromno gostoprimstvo i pažnju. Ovo je, inače, moj zavičaj i volim ga, ali se moram zahvaliti ljudima koji vode Nacionalni park i koji su nam u svemu izašli u susret i boravak nam učinili ugodnim. Kada budemo na kraju prvenstva slavili titulu, sjetićemo se ovih ljudi ovdje i pozvati ih na slavlje“, rekao je Vojvodić.

Fudbaler banjalučkih crveno-plavih Đorđe Ćosić kaže da im izuzetno prijaju promjena klime i uslovi na Tjentištu.

Borac Tjentiste 3

“Temperatura je ovdje niža za desetak stepeni, vazduh je svjež i lijepo se spava”, kaže Ćosić.

Povratnik u ekipu i jedan od najiskusnijih igrača “Borca” Saša Kajkut kaže da je sportsko-rekreativni centar Nacionalnog parka “Sutjeska” idealno mjesto za pripreme.

“Imamo odlične uslove- teren i dobar smještaj, a poslužilo nas je i lijepo vrijeme. Uprava kluba je povela računa gdje i kako se pripremiti i pred sve nas je postavila jasan zadatak, a to je ekspresan povratak u Premijer ligu”, rekao je Kajkut.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara