SDS: Krenuli smo u oslobađanje Srpske od nenarodne vlasti

Sep 7, 2018 @ 20:49 | autor Nataša Petrović
SDS: Krenuli smo u oslobađanje Srpske od nenarodne vlasti
Izbori
0

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke u Foči otvorio je večeras kampanju na Trgu Kralja Petra, podjelom promotivnog materijala stranke i sprovođenjem akcije „Povratna karta“.

Kandidat fočanskog SDS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milivoje Dostić istakao je da Srpska demokratska stranka na ove izbore izlazi sa jasnom porukom „Vratiti Srpsku narodu i narod u Srpsku“.  „To znači da smo mi krenuli u oslobađanje Republike Srpske od nenarodne vlasti, od ekonomskog propadanja, siromaštva, podjela u društvu, kriminala, korupcije i bahatosti. Put SDS-a je ekonomski preporod Republike Srpske i nulta tolerancija na kriminal i korupciju“.

Dostić je poručio građanima Foče da  se Republika Srpska i  Foča mogu razvijati na dobrobit svih građana a ne samo na dobrobit pojedinaca, te da se ovde može živjeti bolje. Poručio je da mogu da rastu plate, penzije, invalidnine ali i broj zaposlenih. „Očekujemo da će građani Foče i RS izaći u velikom broju na izbore i iskoristiti svoje demokratsko pravo, u protivnom, svojim neizlaskom daće glas aktuelnoj vlasti koja je Srpsku dovela na ivicu propasti. Zato pozivam sve građane Foče da podrže promjene, da podrže Vukotu Govedaricu za predsjednika Republike Srpske, naše kandidatske liste za NS RS i PS BiH, kao i Mladena Ivanića za srpskog člana Predsjedništva BiH i da njihovom pobjedom Srpsku vodimo ka razvoju“.

Dostić, koji je predsjednik fočanskog SDS-a i kandidat za poslanika u NS RS istakao je da će, ukoliko mu građani daju podršku, imati čast da se bori za bolji status svih opština od Višegrada do Trebinja i svih građana koji u njima žive.

„POVRATNA KARTA“

Mladi Srpske demokratske stranke, prilikom otvaranja kampanje podijelili su omladini u Foči povratne karte.  „Mladima smo jasno poslali poruku da ostaju na ovim prostorima, da ne napuštaju našu zemlju i da će se nakon pobjede Vukote Govedarice za predsjednika RS ovde stvoriti bolji uslovi za život. Karte smo podjelili i studentima fakulteta u Foči stavljajući im do znanja da će se njihova diploma i znanje u budućnosti cijeniti i vrednovati“, rekao je zamjenik predsjednika mladih SDS-a Foča Dušan Bodiroga.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara