SDS proslavio krsnu slavu: 25 godina uz narod

Jul 13, 2015 @ 10:23 | autor Radio Foča
SDS proslavio krsnu slavu: 25 godina uz narod
Društvo
0

SDS je juče proslavio krsnu slavu, Petrovdan. Opštinski odbor ove stranke u crkvi Svetog Nikole obavio je lomljenje slavskog kolača, nakon čega je organizovan slavski ručak.

U prisustvu velikog broja članova, simpatizera i gostiju, predsjednik OO SDS-a, Nikola Perišić je podsjetio na važnost postojanja ove stranke od čijeg osnivanja je prošlo 25 godina.

sds-slava-2

„Srpski narod u BiH se tada politički organizovao i osnovao SDS, kako bi se sačuvali i odbranili, i svih 25 godina smo bili uz narod čuvajući nacionalne interese“, rekao je Perišić.

„Mi smo radili, prije svega, za dobrobit srpskog naroda, stvorili državu, sačuvali teritoriju i stvorili ustavno-pravni okvir koji se zove Republika Srpska. Prioritet svih proiriteta danas je poboljšanje standarda građana, jer ako se održi ovakvo, katastrofalno ekonomsko stanje, bojim se da će RS biti forma bez sadržaja, a sadržaj su ljudi koji će ostati na ovim prostorima, nadograđivati društvo, i gdje će se rađati djeca kako bismo opstali“, izjavio je Perišić.

sds-slava-3

Slavi je, pored opštinskih zvaničnika i predstavnika drugih političkih partija, prisustvovao i potpredsjednik SDS-a, Vukota Govedarica.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara