SDS proslavio krsnu slavu Petrovdan

Jul 13, 2017 @ 14:16 | autor Radio Foča
SDS proslavio krsnu slavu Petrovdan
Društvo
0

Srpska demokratska stranka proslavila je juče svoju krsnu slavu Svete apostole Petra i Pavla, a više od 300 članova SDS-a i gostiju prisustvovalo je ceremoniji lomljenja slavskog kolača.

Predsjednik OO SDS-a Foča Milivoje Dostić u zdravici nakon lomljenja slavskog kolača čestitao je svim članovima SDS-a i srpskim  patriotama srećan Petrovdan, krsnu slavu stranke ali i rođendan SDS-a.

Dostić je pozvao na sabornost i istakao da su vrata SDS-a otvorena svima koji žele doprinijeti razvoju i stabilnosti stranke.

Delegacija Srpske demokratske stranke položila je juče cvijeće i zapalila svijeće na centralno spomen obilježje poginulim borcima i  civilima u Odbrambeno-otadžbinskom ratu.

20107311_10211365762352055_1909279811_o

Centralno obilježavanje Petrovdana, krsne slave Srpske demokratske stranke obilježeno je juče Trebinju, u organizaciji OO SDS Trebinje.

Ceremoniji proslave krsne slave kao domaćin prisustvovao je predsjednik SDS-a Vukota Govedarica kao i brojni funkcioneri Srpske demokratske stranke ali i mnogobrojni gosti iz Republike Srpske i Srbije.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara