Snežana Marković kandidat za najboljeg sportistu Srpske- glasanje i SMS porukom

Dec 5, 2018 @ 12:59 | autor Igor Janković
Snežana Marković kandidat za najboljeg sportistu Srpske- glasanje i SMS porukom
Sport
0

Stonoteniserka iz Foče Snežana Marković na listi je kandidata za najboljeg sportistu Republike Srpske u 2018. godini u tradicionalnom izboru Glasa Srpske.

Svečanost na kojoj će se proglasiti najbolji sportisti zakazana je za 21. decembar u Banjaluci, a na listi su 22 kandidata, jedan po svakoj sportskoj disciplini.

Kandidat ispred stonotenisera i stonoteniserki je Fočanka Snežana Marković, višestruka šampionka BiH i Republike Srpske, koja je u ovoj godini imala više uspješnih nastupa na međunarodnim takmičenjima.

Između ostalog, osvojila je dvije bronzane medalje na Balkanskom prvenstvu za seniore do 21 godine u Turskoj.

Organizacioni odbor izbora najboljih sportista skratiće 7. decembra listu kandidata na deset najboljih, a nekoliko časova uoči same manifestacije, 21. decembra donijeće konačnu odluku ko će naslijediti odbojkašicu Anu Gajić iz Gacka, najbolju u 2017. godini.

Za najbolje sportiste može se glasati SMS porukom, tako što se napiše GL i razmak, a onda broj kandidata- Snežana je broj 15, i pošalje na broj 091 610 102. Cijena poruke je 1,20 KM plus PDV.

sneza izbor 1

Kandidati za najboljeg

U konkurenciji za najboljeg sportistu Republike Srpske za 2018. godinu su: Dejan Vitor (karate), David Stanišić (Tekvondo savez), Darko Savić (kajak), Mladena Petrušić (atletika), Dalibor Ilić (košarka), Nikola Bjelajac (plivanje), Milica Ivković (odbojka), Radenko Tomić (boks), Milan Babić (kik-boks), Draško Vujković (vaterpolo), Demir Peco (fudbal), Dragan Babić (rafting), Snežana Marković (stoni tenis), Marko Šljivić (skijanje), Nemanja Galić (kuglanje), Milica Karanović (Tekvondo asocijacija), Vladimir Trbić (biciklizam), Vasilije Vujičić (džudo), Biljana Nedić (Savez košarke u kolicima), Momir Ašonja (Šahovski savez invalida), Velezar Šurbat (Streljački savez invalida), Ivica Vidiček (Savez za sport i rekreaciju invalida).

Podijeli vijest:

Komentari

komentara