SNSD Foča: Cilj nova radna mjesta i status grada

Sep 7, 2018 @ 14:28 | autor Radmila Đević
SNSD Foča: Cilj nova radna mjesta i status grada
Izbori
0

Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata Foča simboličnim okupljanjem u 5 do 12 na Gradskom trgu i predstavljanjem kandidata ozvaničio je početak kampanje za predstojeće opšte izbore u BiH poručiviši da će voditi fer i poštenu, pozitivnu kampanju.
Na predstojeće izbore fočanski SNSD izlazi uvjeren u sigurnu pobjedu, rekao je Veljko Marić, kandidat ove stranke za poslanika u NSRS na Izbornoj jedinici 9. Osim Marića, na listi kandidata je i Fočak Dejan Pavlović.
-Imamo 12 kandidata na našoj listi na čelu sa Lukom Petrovićem, a iz Foče dva kandidata. Nadamo se da će građani Foče prepoznati urađeno u proteklom periodu i dati glas ljudima koji će da rade. Naša želja je pobjeda i da sačuvamo Republiku Srpsku jer je ona sve što mi imamo-rekao je Marić.
SNSD će u Foči nastaviti da radi na kapitalnim i razvojnim projektima kako bi se stvorili uslovi za otvaranje novih radnih mjesta i novih investicija ističe Marić:
-Projekti koje je Foča u saradnji sa Vladom RS dobila u proteklom periodu opravdavaju rad i zalaganje, a naš posao biće da stvorimo što više radnih mjesta, iskoristimo što bolje drvne resurse, ali i da tražimo pomoć za proizvođače i pronađemo investitore kako bi se Foča što bolje razvijala-kazao je Marić i naglasio da će se ukoliko dobije povjerenje građana zalagati da Foča dobije status grada.
-Foča ima sve uslove da dobije status grada, to će nam biti prvi cilj koji ćemo nastojati da ostvarimo-naglasio je Marić.
SNSD u Izbornoj jedinici 3 za Parlament BiH ima osam kandidata. Među njima je Goran Milić iz Foče:
-Na toj listi su kandidati naše široke kolacije SNSD-DNS-SP i uvjereni smo u apsolutnu pobjedu na svim nivoima vlasti, želimo da razvijamo i Foču i RS i BiH i da radimo u interesu svih građana-kazao je Milić.
Želja nam je da ojačamo poziciju Republike Srpske i srpskog naroda u BiH, poručili su fočanski socijaldemokrati.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara