SO Foča: Odbornici u srijedu raspravljaju od 21 tački dnevnog reda

Sep 25, 2017 @ 8:34 | autor Nataša Miletić
SO Foča: Odbornici u srijedu raspravljaju od 21 tački dnevnog reda
Društvo
0

Odbornici lokalnog parlamenta, u srijedu, 27.septembra, na zasjedanju 12. redovne sjednice SO Foča, raspravljaće o 21 tački dnevnog reda.

Izvještaj o izvršenju budžeta opštine za period januar – jun ove godine, kao i Izvještaj o realizaciji potrošnje budžetske rezerve za isti period, neke su od glavnih tačaka septembarskog zasjedanja parlamenta.

Odbornicima će se dati na usvajanje i prijedlog Odluke o otpisu neneplativih potraživanja u prošloj godini, prijedlog Odluke o bezbjednosti saobraćaja na putevima opštine, te prijedlog Odluke o izmjeni dijela regulacionog plana „Centar 1“.

Pored toga, na usvajanje će se dati i prijedlog Odluke o raspisivanju javnog konkursa za izbor i imenovanje članova upravnih odbora ustanova čiji je Opštine osnivač i to Centra za kulturu i informisanje, Apoteke Foča, Centra za socijalni rad i Muzeja „Stara Hercegovina“.

Na dnevnom redu je i Izvještaj o radu Dječijeg vrtića „Čika Jova Zmaj, kao i program rada ove ustanove za narednu godinu. Izvršiće se i izbor i imenovanje direktora Dječijeg vrtića „Čika Jova Zmaj“.

Odbornici i javnost biće informisani o zapošljavanju na području opštine, o upisu djece u prvi razred osnovne škole u školskoj 2017/2018.godini, kao i o stipendiranju studenata za prošlu akademsku godinu.

Sjednica počinje u 09,00 časova, uz direktan prenos u programu Radio Foče.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara