Sportski savez obradovao korisnike “Tračka nade”

Oct 26, 2018 @ 13:08 | autor Igor Janković
Sportski savez obradovao korisnike “Tračka nade”
Društvo
0

Sportski savez opštine Foča posjetio je nedavno Servis centar za pružanje pomoći osobama sa teškoćama u razvoju „Tračak nade“ i njegovim korisnicima poklonio lopte za fudbal, košarku i odbojku, kao i pakete sa životnim namirnicama i sredstvima za higijenu.

 

Posjeta „Tračku nade“ nastavak je akcije u kojoj Sportski savez obilazi fočanske mjesne zajednice i škole, poklanjajući lopte i izvodeći pokazne treninge, čime želi da podstakne djecu da se bave sportom.

Predsjednik Sportskog saveza Duško Rašević kaže da su članovi „Tračka nade“ imali priliku da se druže sa djecom iz „Sutjeskine“ škole fudbala i njihovim roditeljima.

ss u tracku 2

„Na ovaj način, željeli smo da osjete da su dio društva i da im poručimo da su im otvorena vrata sportskih kolektiva u Foči, ukoliko požele da se bave sportom“, rekao je Rašević.

ss u tracku 3

On se zahvalio Veljku Mariću koji je obezbijedio životne namirnice i sredstva za higijenu, dok je nabavku lopti finasirao Sportski savez.

U ovoj akciji, čija je glavna poruka „lopta umjesto telefona i računara“, Sportski savez je obišao mjesne zajednice Lazarevo, Brod i Miljevinu, a u planu su i posjete Dušanovu, Dragočavi, osnovnim školama i vrtiću.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara