Stoni tenis: Markovićevoj tri zlata na Kipru

Oct 20, 2015 @ 13:48 | autor Igor Janković
Stoni tenis: Markovićevoj tri zlata na Kipru
Sport
0

Mlada stonoteniserka fočanske Perućice i juniorska reprezentativka BiH Snežana Marković osvojila je tri zlatne medalje na međunarodnom turniru za kadete i juniore, koji je održan u turskom dijelu Kipra. Markovićeva je bila najbolja u pojedinačnoj konkurenciji juniorki do 18 godina, u kojoj se takmičilo oko 100 stonoteniserki iz više evropskih zemalja. U finalu je savladala protivnicu iz Turske sa 4:1. Fočanka je stigla do zlata i u dublu sa Eldom Šehić, kao i sa reprezentacijom BiH u ekipnoj konkurenciji. Za reprezentaciju BiH nastupile su Snežana Marković, Elda Šehić, Nedžma Mulalić i Ajla Salkić, koje su u finalu savladale reprezentaciju Turske rezultatom 3:1.

Nakon sjajnog nastupa u turskom dijelu Nikozije, Snežanu Marković očekuju nova iskušenja na Balkanskom prvenstvu za seniore, koje danas počinje u Makedoniji.

 

Marija i Saša plasirali se u A grupu na Top 8 BiH

Odličan nastup zabilježili su i Marija Mališ i Saša Perišić na turniru Top 8 BiH u grubi B za uzrast kadeta. Na turniru koji je održan u Cazinu, kod djevojčica Marija je osvojila prvo mjesto, a kod dječaka Saša je bio drugi, tako da su se oboje plasirali u grupu A.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara