Studentska pozorišna trupa novogodišnjim paketićima obradovala korisnike „Tračka nade“

Dec 24, 2018 @ 9:34 | autor Radio Foča
Studentska pozorišna trupa novogodišnjim paketićima obradovala korisnike „Tračka nade“
Društvo
0

Članovi Studentske pozorišne trupe iz Foče dodijelili su  paketiće korisnicima Servis centra „Tračak nade“ i tako im uljepšali predstojeće praznike. Novogodišnje paketiće dobilo je 68 osoba sa poteškoćama u razvoju, koliko  ih je okupljeno u lokalnom servis centru.

Studentkinja treće godine Medicinskog fakulteta u Foči i predsjednica Studentske pozorišne trupe Mirjana Radović kaže da je ovaj humani gest u skladu sa pozivom na koji se odlučila upisom na studije medicine, te da je željela da članstvo studentske trupe bude uzor mladima, i podstakne ih na brojne aktivnosti za dobrobit društva. „Darujte osmijeh za osmijeh jer je to jedina vrijedna trampa. Nastojte da budete bogatiji svaki dan, ali ne materijalno, kao što smo i mi danas postali bogatiji za niz osmijeha“, poručila je Radovićeva.

tracak nade studenti 1

Sredstva za nabavku paketića obezbijeđena su prodajom karata za premijerno igranje predstave „Mamin sin“ Studentske pozorišne trupe, rađene po tekstu i u režiji Mirjane Radović. Pored Radovićeve, u komadu su igrali Kristina Aćimović, Igor Krnjić, Nemanja Mitrović, Dejan Radović i Nebojša Marković, koji su izvođenjem komada pokazali svoju humanost.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara