Naslovna Društvo Svjetski dan astme: Besplatna spirometrija i savjetovanje u fočanskoj bolnici

Svjetski dan astme: Besplatna spirometrija i savjetovanje u fočanskoj bolnici

-5.5 C
Foča

Povodom obilježavanja Svjetskog dana astme, iz Univerzitetske bolnice u Foči pozvali su sve pacijente koji su oboljeli od hronične opstruktivne bolesti pluća i bronhijalne astme da se jave na Odjeljenje pneumoftiziologije u utorak, 7.maja u periodu od 12,00 do 14,00 časova na javnu spirometriju.

Ljekari će pacijentima pružati korisne savjete i vršiti obuku za korišćenje pumpica, saopšteno je iz Univerzitetske bolnice Foča.

Poslednji tekstovi

Izložba fočanskih srednjoškolaca: Reciklažom do umjetnosti

Da se otpad i materijali iz prirode mogu pretvoriti u nešto lijepo i korisno, izložbom skulptura izrađenih od recikliranog materijala pokazali su fočanski srednjoškolci....

Jedinstvena fočanska priroda na ekranima Madrida

Video Turističke organizacija Republike Srpske „Ništa puno ali puno više“ (Nothing much but much more) osvojio je gran-pri za najbolji turistički film...

U nedjelju otkrivanje biste profesoru Miću Mašiću

U Srednjoškolskom centru u Foči, u nedjelju će svečano biti otkrivena bista pokojnog profesora Mića Mašića, saopšteno je iz ove ustanove.

U nedjelju Svetosavska akademija- zlatnik za prvu bebu

Opština Foča i Srpsko prosvjetno i kulturno društvo „Prosvjeta“, već tradicionalno, uoči Savindana, u nedjelju 26. januara, u Gradskom pozorištu organizovaće Svetosavsku akademiju.

Pretežno sunčano

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno sunčano, a uveče se očekuje naoblačenje. Vjetar će...