Teniseri Foče u finalu MOSI-ja

Jul 7, 2017 @ 12:21 | autor Nataša Miletić
Teniseri Foče u finalu MOSI-ja
Sport
0

Teniseri Foče savladali su danas ekipu Požege rezultatom 2:0, po setovima 9:4 i 9:6  i tako se plasirali u finale 54. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara u Pljevljima.

U prvom meču Srđan Fundup savladao je Nikšu Arsića sa 9:6 . U drugom meču Luka Miletić bio je bolji od dosta iskusnijeg Ljubinka Jovićevića i savladao ga sa 9:4.

19807289_10211303726121188_1513074288_o

Kako ističe trinaestogodišnji Luka Miletić, njegova mladost je presudila jer je imao više snage da se po jakom suncu bori za pobjedu: „Imao sam više snage da se borim, jako je teško vrijeme za igranje. Jako je sunce a i temperatura je visoka. Srđan i ja smo danas dobro odigrali i zadovoljni smo plasmanom u finale“, kaže Miletić.

U drugoj takmičarskoj grupi danas se završava grupna faza takmičenja. Sudeći po dosadašnjim rezultatima, sa Fočom bi se u finalnu najvjerovatnije trebalo naći Bijelo Polje. Srđan Fundup kaže da su Bijelopoljci izuzetno jaki, ali da imaju snage i želje da u Foču donesu zlato: „Vjerovatno ćemo u finalu igrati sa ekipom Bijelog Polja. Oni imaju jednog izuzetno jakog tenisera, koji se profesionalno bavi ovim sportom i koji igra na velikim turnirima. Mi se nadamo da ćemo uspjeti pobijediti, jer Luka Miletić zaista dobro igra. Vidjećemo šta će biti u finalu, ali medalju imamo sigurno“, kaže Fundup.

Naši teniseri finalni meč igraju sutra u prijepodnevnim časovima.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara