U petak počinje Prva banjalučka Univerzijada na Tjentištu

Maj 19, 2015 @ 11:15 | autor Maja Kostović
U petak počinje Prva banjalučka Univerzijada na Tjentištu
Društvo
0

Ovog vikenda na Tjentištu će biti organizovana Prva banjalučka Univerzijada, koju će pratiti bogat kulturno – zabavni program.

Unija studenata RS u saradnji sa Studentskim parlamentom od petka do nedelje organizuje Prvu banjalučku Univerzijadu. Na Tjentište će, prema riječima Gorana Vučića, člana organizacionog odbora, u petak doći preko 500 studenata iz najvećeg grada Srpske.

- Pored studenata iz Banja Luke, očekujemo i veliki broj njih sa drugih Univerziteta iz Srpske. Studenti će imati priliku da se takmiče u košarci, fudbalu i odbojci, a potrudili smo se i da pripremimo bogat zabavni program za sve tri noći koje ćemo provesti na Tjentištu – kaže Vučić.

Vučić ističe da je interesovanje studenata izuzetno veliko i da očekuju i goste kako iz zemlje, tako i iz inostranstva.

- Dobili smo informaciju da će doći i nekoliko studenata iz Makedonije koji studiraju u Americi. Uz studente sa Univerziteta u Istočnom Sarajevu i nas iz Banja Luke, mislim da nas očekuju tri lijepa i zanimljiva dana na Tjentištu – rekao je Vučić.

Organizatori su uspostavili saradnju sa Omladinskim pokretom Foča, kome su prepustili prodaju ulaznica za koncerte, kao i organizovanje prevoza do Tjentišta.

Ulaznice se mogu kupiti svakog dana od 19,00 – 21,00 čas na Gradskom trgu u Foči i to po cijeni od 5 KM za pojedinačne koncerte ili 10KM za sva tri koncerta.

U petak će svirati Kiki Lesandrić i Piloti, kao i bend Ničim izazvan. U subotu će prisutne na Tjentištu zabavljati Who see, Marčelo i Teška industrija, dok su za nedelju planirani nastupi grupa Letu Štuke i S.A.R.S. Svi koncerti počinju od 20,00 časova.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara