Uhapšeni zbog napada na policiju

Jul 9, 2018 @ 12:30 | autor Radio Foča
Uhapšeni zbog napada na policiju
Servis
0

Policijski službenici Policijske uprave Foča, u noći između subote i nedjelje, lišili su slobode M.S. (1984) i I.S. (1993) iz Foče, zbog sumnje da su u petak  izvršili krivična djela  „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“ „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Policijski službenici su,  obezbjeđujući manifestaciju  „OK fest“, vršili  kontrolu i regulisanje saobraćaja na putnoj komunikaciji Tjentište –Foča, kada su  napadnuti  od strane više  NN lica u Popovom mostu.

Prilikom kontrole vozila „ Golf 2“ kojim je upravljao M.S. (1984) samoinicijtivno se zaustavilo kombi vozilo iz kojeg su izašle četiri osobe te započeli svađu sa policijskim službenicima, a potom ih fizički napali, te oštetili službeno vozilo policije, nakon čega su se udaljili sa lica mjesta, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Povrijeđenim policijskim službenicima je ukazana medicinska pomoć u Univerzitetskoj bolnici u Foči, gdje su zadržani na daljem liječenju, a o događaju je obavješten dežurni tužilac nadležnog tužilaštva.

Osumnjičeni M.S i I.S. su pronađeni i lišeni slobode u mjestu Prijeđel, gdje je  pronađeno i napušteno kombi vozilo. Policija je došla do saznanja da su se u kombiju nalazila lica M.R., M.D., P.P. i još jedno lice, za kojim se traga dodaje se u saopštenju Policijske uprave Foča.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara