Vaskršnji turnir na Avinom brdu: “Karmin” najbolji

Apr 29, 2019 @ 12:49 | autor Igor Janković
Vaskršnji turnir na Avinom brdu: “Karmin” najbolji
Sport
0

Na Četvrtom vaskršnjem turniru u malom fudbalu, koji su na Avinom brdu iznad Foče organizovali mještani Prevraća, učestvovalo je 16 ekipa, a trijumfovala je ekipa „Karmin“.

Kao što su organizatori priželjkivali, ove godine je nastupio rekordan broj ekipa, a prije svega zahvaljujući tome što je teren na ovom poznatom fočanskom izletištu nedavno uređen sredstvima Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Vaskrnji turnir 2

Teren je izravnjan i ograđen, a u planu je i formiranje travnatog pokrivača, pa su rekreativci, ali i aktivni fudbaleri Sutjeske dobili kvalitetno igralište za mali fudbal sa prirodnom podlogom.

“Ponosni smo na ovoliki broj ekipa. Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali, kao i brojnim gledaocima, koji su uveličali ovo naše vaskršnje sportsko druženje”, rekao je jedan od organizatora Milorad Filipović.

Vaskrsnji turnir 1

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Ognjen Pljevaljčić, inače, prvotimac fočanskog prvoligaša Sutjeske, dok je za najboljeg golmana izabran Milan Jovanović, koji je, takođe, nekada aktivno igrao za Sutjesku.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara