18 C
Foca
Naslovna Društvo VIDEO: Ovo je nezaboravno…ovo je Sutjeska!!!

VIDEO: Ovo je nezaboravno…ovo je Sutjeska!!!

OK team OK Festa, zajedno sa partnerima marketing agencijom MANIA uradio je promo video spot za NP Sutjeska. U spotu su predstavljene sve one aktivnosti i sadržaji koji posjetioce očekuju prilikom posjete ovom nacionalnom parku. Biciklizam, planinarenje, rafting, jahanje, quad biking, kampovanje, posjeta prašumi Perućici i uživanje u domaćoj gastro ponudi, samo su neki od razloga zašto vrijedi posjetiti ovu jedinstvenu prirodnu oazu.

 “Već dugo vremena prisutni smo u NP Sutjeska. Sve naše dosadašnje aktivnosti i programi koje smo realizovali u ovom nacionalnom parku, rezultirali su organizacijom OK Festa – festivala za mlade, koji osim muzičkog nudi i brojne druge sadržaje koji su primarno usmjereni na razvoj i promociju ove destinacije. Organizacijom OK Festa pokazali smo da je NP Sutjeska idealna destinacija za mlade, jer pored dobre muzike i zabave na OK Festu, izuzetan utisak na posjetioce ostavio je jedinstven prirodni ambijent u kojem se festival realizuje, što i jeste bio naš cilj. NP Sutjeska odlikuje izuzetno prirodno bogatstvo i ponuda, koji su naša inspiracija u svemu što radimo i cilj nam je da mladima iz cijelog regiona približimo ovaj prostor, te ih upoznamo sa svim ljepotama i sadržajima koji ih tamo očekuju. Snimanjem ovog videa željeli smo pokazati samo dio onoga što nudi NP Sutjeska, a nadamo se da će ovi kadrovi motivisati mnoge da posjete ovaj nacionalni park“, poručio je Dubravko Suvara, direktor OK Festa.

Za konačnu realizaciju promo videa pobrinula se agencija „Mania“ iz Banjaluke, koja je već dugo prisutna u NP Sutjeska. Iza njih su spotovi snimani na brojnim lokacijama nacionalnog parka, za grupe SOPOT, Orthodox Celts i Fresno iz Brazila.

“Nacionalni park Sutjeska za agenciju MANIA postao je jedno od omiljenih lokacija za snimanje i već četvrto ljeto svojim radom doprinosimo promociji nacionalnog parka.

Iskustvo koje smo prikupili prethodnih godina nam je dosta pomoglo u pripremi snimanja, jer smo dobro znali koje sve aktivnosti čine ovo mjesto jos poželjnijim. Cilj je bio jednostavan, stvoriti video koji gledaocu izazove isti osjećaj kao da je u samom parku, a vjerujte mi, osjećaj je neponovljiv! To je naravno bio popriličan izazov, ali nas je natjerao da izvučemo najbolje iz sebe. Odlučili smo se da video predstavimo kroz subjektivni kadar, da što više stavimo gledaoce u Nacionalni park, da dobiju osjećaj da gledaju svojim očima avanturu koju im priča najbolji prijatelj. Kada pogledam video mogu s ponosom reći da je ovo jedan od naših najuspješnijih projekata, a posebno me raduje budućnost, jer MANIA sada ima priliku da na ovaj način približi i ostale turističke ponude”, izjavio je Dajan Javorac, režiser spota.

Spot će biti korišten u promo turističke svrhe, sa namjerom unapređenja i promocije turističke ponude NP Sutjeska, te povećanja broja posjeta turista ovom izuzetnom prirodnom i turističkom resursu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Poslednje vijesti

Električari uređuju dalekovode, bez struje sutra Miljevina i okolna područja

Miljevina, Bajići, Rataji, Govza, Jeleč, Izbišno, Metvine, Ocrkavlje, Kratine i okolna sela i zasoci biće sutra bez struje u periodu od 09.00...

Počela vježba policije

Pucnjava i potjera policije za kriminalcima probudili su jutros građane Foče- srećom, u pitanju je samo vježba. U...

Predškolci i vaspitači promovisali zdravu ishranu

Radionica o zdravoj ishrani održana je danas u dječjem vrtiću „Čika Jova Zmaj“ u organizaciji Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske. U dvorištu vrtića...

Miljevina-Barakovac: Iz kolektivnog centra u moderno opremljenu zgradu

Predstavnici Ministarstva za izbjeglice i raseljena lica BiH, Sekretarijata za raseljena lica i migracije Republike Srpske i Razvojne banke Evrope izrazili su...

Sutra više sela bez struje

Zbog raskresivanja i uklanjanja rastinja oko dalekovoda sutra će, u periodu od 07.00 do 19.00 časova, bez struje biti Budanj, Daničići, Kozja Luka, Barnje...