Vrtić “Čika Jova Zmaj”: Tate zaplesale sa ćerkama za mame- dobili ovacije

Mar 8, 2019 @ 10:53 | autor Igor Janković
Vrtić “Čika Jova Zmaj”: Tate zaplesale sa ćerkama za mame- dobili ovacije
Servis
0

Na osmomartovskoj priredbi Dječijeg vrtića „Čika Jova Zmaj“ prvi put su sa svojim ćerkama, a u čast mama, na oduševljenje fočanske publike, zaplesale i tate.

Na ovaj uzvišeni čin odvažilo se 12 veličanstvenih tata, koji su prethodno, sa svojim malim princezama, danima uvježbavali koreografiju uz pjesmu „Ti si princeza s nekog drugog sveta“.

ples tata 1

Dobro uvježbane plesne korake očeva i njihove piruete sa ćerkama u naručju i na ramenima, publika je na sinoćnjoj priredbi nagradila ovacijama.

Srđan Popović kaže da su sa oduševljenjem prihvatili ideju vrtića.

„Predivno, ovo do sada nismo imali priliku da doživimo. Mi smo to prihvatili prije svega zbog svojih ćerki, a trema je prolazila kako smo uvježbavali nastup i znali smo da ćemo odraditi kako treba“, rekao je Srđan Popović.

Bojan Davidović kaže da su za djecu spremni sve da urade.

„Spremali smo se mjesec dana i drago nam prije svega zbog djece, a i zbog publike, koja je očigledno zadovoljna našim nastupom“, istakao je Davidović.

ples tata 2

Direktor Dječijeg vrtića „Čika Jova Zmaj“ Slađana Vladičić uručila je odvažnim tatama, kao uspomenu na nezaboravno veče, priznanja sa fotografijama plesa sa generalne probe.

Ona kaže da je ples tata sa ćerkama za njih kao organizatore bio još jedan izazov.

„Ponosni smo na ovaj nastup, a suze u očima majki i supruga dovoljno govore. Zaista, nevjerovatan doživljaj“, rekla je Vladičićeva.

ples vrtic

Na osmomartovskoj priredbi pod nazivom „Majka je majka, najljepša bajka“, nastupilo je više od 100 mališana iz vrtića, koji su pjevali, recitovali, plesali, izvodili skečeve i igrokaze, a sve u čast njenog veličanstva majke.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara