18 C
Foca
Naslovna Društvo Za socijalno ugrožene opština Foča obezbijedila 166 korneta vaskršnjih jaja

Za socijalno ugrožene opština Foča obezbijedila 166 korneta vaskršnjih jaja

U Foči je počela podjela 166 korneta vaskršnjih jaja, koje je opština Foča obezbijedila za ugrožene kategorije stanovnika.

U opštinskom Odjeljenju za privredu i društvene djelatnosti Radio Foči je rečeno da je za korisnike Centra za socijalni rad obezbijeđeno 65 korneta jaja, za Udruženje osoba sa teškoćama u razvoju „Tračak nade“ 71, Udruženje mentalno nerazvijenih lica 10 i posredstvom Crvenog krsta 20 korneta jaja za Udruženje slijepih i slabovidih.

Direktor Centra za socijalni rad Snježana Golijanin da se vaskršnja jaja dijele korisnicima novčane pomoći.

„Zahvaljujući opštini Foča i načelniku i ove godine je obezbijeđen po kornet jaja za korisnike Centra za socijalni rad. To su kategorije koje primaju novčanu pomoć od 124 KM, to im je jedino primanje, nemaju drugih vidova socijalne pomoći“, rekla je Golijaninova.

Vaskršnja jaja dobila je i samohrana majka četvoro djece Sanja Pelengić.

„Dugogodišnji sam korisnik Centra za socijalni rad, nikada ne zaboravljaju mene i moju djecu, zahvaljujem im se od srca. Djeca se raduju Vasrksu, svi treba da mu se radujemo i u zdravlju da ga proslavimo“, rekla je Pelengićeva.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Poslednje vijesti

„Delije Foča“ sutra organizuju Humanitarno veče za Helenu i Nemanju

Navijačka grupa „Delije Foča“ organizovaće sutra, u Konobi „Zlatnja Dunja“, Humanitarno veče s ciljem prikupljanja novca za liječenje Helene Gavran i Nemanje Starovića.

Redovan pregled najbolja prevencija od raka dojke

Oktobar je mjesec tokom kojeg se promoviše borba protiv karcinoma dojke, koji se smatra vodećim uzrokom obolijevanja i umiranja od malignih bolesti u ženskoj...

Sin nožem ubio oca

Muškarac čiji su inicijali P.V. (48) uhapšen je zbog sumnje da je nožem usmrtio oca P.M. (78) u kući...

Školske klupe zamijenili radnim obavezama

Asocijacija srednjoškolaca u BiH održala je „Socijalni dan“ u okviru kojeg su srednjoškolci školske klupe zamijenili radnim obavezama, a ove godine njih...

Nastavlja se raskresivanje rastinja – u nedjelju i ponedjeljak više sela bez struje

Radnici fočanske Elektrodistribucije nastavljaju sa raskresivanjem rastinja oko dalekovoda. U nedjelju će se raskresivati rastinje oko dalekovoda koji strujom...