Насловна Спорт Zahvalnice načelniku opštine povodom “Fudbal frendsa”

Zahvalnice načelniku opštine povodom “Fudbal frendsa”

7.9 C
Foča

Na adresu načelnika Opštine, Radisava Mašića stigle su zahvalnice i pisma nakon završenog 15. Međunarodnog omladinskog turnira “Fudbal frends”. Direktor Asocijacije “Fudbal frends”, Zoran Avramović uputio je pismo u kome stoji:

“Poštovani, sad kad je turnir prošao (dobro prošao), kada su se svi učesnici srećno vratili kućama, istina neki bez slijepog crijeva, kada su se utisci sredili, mada se još sređuju, želim da Tebi i tvojim saradnicima iskreno čestitam na izvrsnoj organizaciji, odlučnosti, dobroj komunikaciji i najkraće rečeno izuzetno uspješnoj organizaciji ovakve manfestacije.

Nadam se i vjerujem da ćeš/ćemo zajedno imati hrabrosti i odlučnosti da koliko iduće godine učinimo ovaj ozbiljan sportsko-društveno-politički projekat još kvalitetnijim, (a to nije nimalo lako ni jednostavno), i da Foča bude još prisutnija i cjenjenija na mapi ne samo sportskih dešavanja, nego i kao grad otvoren i spreman za nove izazove. 

Još jednom Ti čestitam i zahvaljujem se na razumijevanju i vjerujem da je ovaj turnir u mnogim aspektima bio bolji nego prethodni, blago rečeno pravi jubilarni.

Iskreno, Zoran Avramović.

ff detalj zastave

Zahvalnicu je uputio i ambasador Sjevrene Makedonije u Bosni i Hercegovini  Ekrem Ebibi:

Pismo blagodarnost za pokanata za 15 MFT vo Foča (1)

Zahvalnost za poziv i reakciju organizatora nakon povrede fudbalera “Budućnosti” iz Podgorice, Enesa Lucevića, uputili su koordinator omladinske škole tog kluba i otac povrijeđenog fudbalera, Omer Lucević.

U pismima se, između ostalog, kaže:

“Poštovani ,

ovim putem želimo da Vam se zahvalimo u ime FK” Budućnost” Podgorica,na pozivu za učešće na turniru “Football friends”, u Vašem gradu kao i za veliko gostoprimstvo koje ste nam ukazali dok smo boravili u Foči .Takođe ovim putem želimo da se zahvalimo izuzetnim  domaćinima  Dani Muminović i Iliji Drakul  koji  su u svakom trenutku bili  uz našu ekipu i potrudili se da se osjećamo kao da je Foča i naš grad.Ovim putem bih želio još da izrazim zahvalnost i Vašoj bolnici povodom slučaja koji nas je zadesio u kome je Dana Muminović odigrala vrlo značajnu ulogu zajedno sa doktorima bolnice u Foči i omogućila potpunu brigu i njegu za našeg fudbalera. 

“Poštovani načelniče Vama se posebno zahvaljujemo što ste sve troškove vezane za operaciju i boravak maloga Ensara Lucevića prihvatili na sebe i pokazali veliko srce i prijateljski odnos prema nama kao klubu što izuzetno cijenimo i poštujemo. Zaista želimo da posebno kao klub i porodica Lucević da se zahvalimo izuzetnoj gospođi Dani Muminović što je čitavo vrijeme bila uz našeg Ensara i njegovu porodicu i uradila  sve da se  završi na najbolji mogući način. 

Želja nam je da ovo objavite u Vašim sredstvima informisanja kako bi i drugi znali da ste dobri domaćini i dobri ljudi.”

“Ja sam Omer Lucević, moj sin se podvrgao hirurškom zahvatu u Vašoj bolnici i ovom prilikom osjećam veliku potrebu da se iskreno zahvalim medicinskoj ekipi na stručnosti, ljubaznosti i podršci u tim za mene teškim trenucima. Pored toga posebno želim da pohvalim Danicu koja je bila uz mene i moju porodicu. Uz njenu pomoć  lakše smo prošli kroz sve ovo. Ja kao roditelj pacijenta možda ne mogu ništa uraditi za te ljude ali Vi kao načelnik to možete. Prepoznajući kvalitet i humanost svih tih ljudi moja moralna obaveza je bila da sve to podijelim sa Vama u nadi da ćete barem pohvaliti njihov rad.
Želim Vam svako dobro kako na privatnom tako i poslovnom planu,i još jenom jedno Veliko Hvala!
Srdačan pozdrav, Omer Lucević.

Последњи текстови

Јечмишта: Уређено мјесно гробље

У селу Јечмишта у фочанској мјесној заједници Челебићи, претходног викенда завршено је уређење мјесног гробља. Замијењена је дотрајала ограда стара скоро тридесет...

ФК “Сутјеска”: Млади играчи награђени Првом лигом

Након једногодишње епизоде у Другој лиги, "Сутјеска" се враћа у друштво прволигаша Српске. Ова одлука новог руководства Фудбалског савеза обрадовала је Фочаке,...

Медицински факултет Фоча: Попуњена сва мјеста, нема другог уписног рока

Након првог уписног рока, на Медицинском факултету у Фочи попуњена су сва планирана мјеста за бруцоше на студијским програмима медицина, стоматологија, здравствена...

Свјежије уз појачан вјетар

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити свјежије него претходних дана, а највиша дневна температура ваздуха у већини предјела биће...

Забрана јавних окупљања у групама већим од 50 oсоба

Републички штаб за ванредне ситуације усвојио је данас закључак да се до 20. јула забрањују сва јавна окупљања у групама већим од...