Završen peti OK fest – Tjentište mjesto sa posebnom energijom

Jul 9, 2018 @ 11:52 | autor Igor Janković
Završen peti OK fest – Tjentište mjesto sa posebnom energijom
Društvo
0

Nastupima zagrebačkog „Elementala, beogradskog „Sarsa“ i engleske grupe „Rudimental“, na Tjentištu je sinoć završen peti Nektar OK fest, na kojem je u spoju muzike i prirode tri dana uživalo više hiljada pojetilaca iz zemalja regiona, ali i cijelog svijeta.

U OK kampu, posljednjeg dana festivala, juče su nastupili su Ortodoks Kelts i Ritam nereda.

„To što smo prije tri godine snimali spot na Zelengori govori dovoljno šta ja mislim o ovom ambijentu. Ovo je jedan od onih festivala koji je dokazao da nije nemoguće napraviti ovako nešto, ne samu muzički nego i organizaciono“ rekao je frontmen Ortodoks Keltsa Aleksandar Petrović.

I momci iz benda „Ritam nereda“ su oduševljeni konceptom festivala i atmosferom.

„Sve je stvarno na vrhunskom nivou.  Ovdje je specifična priroda plus težina tog istorijskog momenta. Ljudi su super raspoloženi, krajolik je stvarno neviđen“, rekao je Boban Petronić iz benda „Ritam nereda“.

Nakon zagrijavanja u kampu, program se nastavio na glavnoj bini nastupima „Elementala“ i „Sarsa“.

„Tjentište i OK fest su za muzičare postali destinacija na koju svi žele da dođu. Ovo mjesto ima neku posebnu energiju“, rekla je Mirela Priselac Remi iz „Elementala“.

Remi 1

„Treći put sviramo na Tjentištu, a prvi put na OK festu, i svaki put se iznenadimo koliko je zapravo lijep ambijent, i to sam milion puta govorio ljudima da vrijedi ovde doći i vidjeti ovo mjesto. Drago mi je da postoji neki festival koji se odigrava u ovakvom ambijentu, festivalski prostor je savršen“ prokomentarisao je Žarko Kovačević, frontmen benda S.A.R.S.

Nešto malo iza ponoći na bini se pojavio „Rudimental“, koji je do ranih jutarnjih sati zabavljao publiku i doveo atmosferu do usijanja.

„Odlično je, predivno mjesto za festival, lijepo je nastupati okružen ovako divnom prirodom“ rekao je ovo nakon nastupa na OK festu Pjers Aget ,član benda „Rudimental“.

Tokom tri dana na isto toliko festivalskih bina smjenjivala su se vrhunska imena regionalne i svjetske muzičke scene, a i ovoga puta posjetioci su mogli uživati u čarima raftinga na Tari i izletima u Perućicu i na Maglić.

Podijeli vijest:

Komentari

komentara