Насловна Друштво Акција АМС у Фочи: Возила углавном добро припремљена за зимске услове

Акција АМС у Фочи: Возила углавном добро припремљена за зимске услове

-4.2 C
Foča

Бесплатна контрола уређаја на возилима, коју је данас у Фочи организовао Ауто-мото савез Српске, показала је да су Фочаци своја возила добро припремили за предстојећу зиму.

У оквиру републичке превентивне акције „Безбједна вожња у зимским условима”, и возачи из Фоче имали су прилику да бесплатно преконтролишу квалитет кочионе и расхладне течности, свјетлосне уређаје, дубину газећег слоја пнеуматика, те плинску инсталацију.

Фочанка Маријана Станковић возач је већ пет година и свога „голфа четворку“ редовно одржава.

„Ауто је уредно, исправно. Потребно је стално водити бригу о исправности свих уређаја, поготово пред зиму“, поручила је Станковићева.

Возач Драган Ђајић каже да је радо искористио могућност бесплатне контроле свог „фијата сеићента“.

„Овакве контроле су веома корисне, јер можемо да сазнамо ако нешто није у реду и требало би их чешће организовати, не само за зиму. Моје возило је недавно сервисирано, нисам ни сумњао да нешто неће бити у реду, али сам, ипак, провјерио исправност“, рекао је Ђајић.

Члан стручног тима АМС Српске из Бањалуке Предраг Ликокур каже да су се возачи углавном добро припремили за зиму.

„Можемо рећи да 90 одсто прегледаних возила посједује готово нове зимске пнеуматике, што је веома похвално. Зимски пнеуматици су веома битни, поготово у овим крајевима који су наслоњени на брдовите и планинске предјеле гдје се увијек може очекивати јака зима“, рекао је Ликокур.

Уз провјеру исправности, АМС је са колегама из „Нестро групе“ дијелимо и пригодне поклоне за возаче.

Посљедњи текстови

Нови квар на далеководу Заваит

Због квара на далеководу који електричном енергијом напаја подручје Заваита, мјештани тог фочанског села понову су без електричне енергије.

Мештревац добио струју, настављена поправка далековода

Сви кварови на далеководу Мештревац отклоњени су и потрошачи у том фочанском селу имају струју, потврђено је за Радио Фочу у електродистрибутивној...

Заваит и дио Челебића добили струју, почела поправка далековода у Мештревцу

Радници фочанске Електродистрибуције успјели су да отклоне кварове на дијелу електромреже, па су након више дана електричну енергију добили мјештани Заваита и...

Миљевина: Први пут пливање за Часни крст

У Миљевини ће на Богојављење, у уторак 19. јануара, први пут бити одржано пливање за Часни крст, што је уједно и први...

Крсто Ивановић искључен из фочанског ДНС-а

Предсједништво ОО Демократског народног савеза Фоча искључило је из чланства ове партије Крста Ивановића због кршења Статута и непоштовања одлука органа странке,...